Sorsolás

Tovább robog a Csorna!

Dsc00347

Bár a Tatabánya szerezte meg a vezetést, de a nagy csornai fölénynek meglett az eredménye és Simon duplájával, Weitner szezonbeli 8. góljával sikerült fordítani és Tatabányáról is elhozni a 3 pontot. Így a Csorna továbbra is 3. a tabellán.

Bár a Csorna kezdte támadóbb szellemben a mérkőzést, a vezetést mégis a Tatabánya szerezte meg. Katona Károly bedobása után Rebők rohamozta lépteit a bal szélen, majd Sánta mellett a hosszú alsóba gurított. (1-0) De ezt követően se tört meg a csornai csapat lendülete, sőt még az első félidőben fordítaniuk is sikerült. Két hasonló gólt láthattak a kilátogatók. A 38. percben Czanik és Serfőző jobb szélen történő passzváltása után a beadásra Simon érkezett és első lövését a kapus még hárítani tudta, de a második már gólt eredményezett. (1-1) A félidő vége előtt, hasonló előkészítés után Weitner lőtte ki a bal alsót és ezzel már nyolc találatnál jár a bajnokságban.(1-2) A második játékrész közepén már kettőre duzzadt a csornai előny. Kerékgyártó tökéletesen vette észre a védők közül kirobbanó Simont, akinek olyan jó labdát adott, hogy a kapu előtt még gondolkodni is volt ideje, végül a jobb alsóba juttatta a labdát. (1-3) Ekkor úgy tűnt, hogy megtört a Tatabánya és akár fölényes győzelem is lehet, de nem így történt. A 63. percben Huszárik szabadrúgását követően Katona Attila bólintott a kapuba és ezzel beállította a 3-2-es végeredményt. Összességében a Csorna játékban felülmúlta riválisát és egy nagyobb különbségű siker is ott lógott a levegőben.

Hannich Péter: - Jó játékot nyújtottunk, de a sok gólszerzési lehetőségből csak hármat értékesítettünk, ezért lett izgalmas a mérkőzés vége. Sajnálatos látni egy nagy múltú klub jelen állapotát.

P.Nagy László: - Gratulálok a csornai csapatnak, megérdemelten nyertek. Megtettünk mindent, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk, de ez sajnos nem sikerült.

NBIII Nyugati csoport, 8. forduló
Tatabánya – Csornai SE 2-3 (1-2)
Tatabánya – 500 néző
Játékvezető: Horváth Máté

Tatabánya: Szatmári – Pawelecf, Katona A., Krupánszki, Katona K., Klausz (Németh 82.), Huszárik, Kiss K. (Pump 78.), Soltész, Rebők (Tóth 46.), Kiss B.
Vezetőedző: P.Nagy László

Csorna: Csorna: Sánta – Nagy, Kerékgyártó, Császár, Kelemen, Füredi, Simon, Csikós, Czanik, Weitner (Babics 82.), Serfőző (Kantó 85.)
Vezetőedző: Hannich Péter

Gólszerzők: Rebők (27.), Katona (63.) ill. (Simon 38., 60.), Weitner (45.)

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

 

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MARKETING

Németh Richárd
Telefon: 30/760-6386
E-mail: media.csornaise@gmail.com

Facebook