Sorsolás

Vereség, 11-es, kiállítás!

Bár csapatunk nagy mezőnyfölényt és több helyzetet alakított ki, és Füredi révén még az előny is a Csornához került, a végén mégis a Videoton örülhetett a kétes játékvezetői ìtéletekkel tarkìtott találkozón!

Parázs hangulatú mérkőzésen szenvedett vereséget a Csorna. A 10. percben Füredi szabadrúgása a sorfalon megpattanva a jobb alsóba kötött ki. (0-1) Nem sokkal később egy vitatott szituáció után, büntetőhöz jutott a Vidi, amit Géresi magabiztosan értékesített. (1-1) A második játékrészben egyértelmű mezőnyfölényt alakított ki a Csorna, mindent megtett a 3 pont megszerzése érdekében. Viszont a győzelmet egy jó kontrának köszönhetően Kondor találatával mégis a Videoton fiataljai szerezték meg. (1-2)

Milinte Árpád: - Nagyon elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Egy jó csapatot sikerült legyőznünk, örülünk a 3 pontnak.

Bognár Zsolt: - Nagyon sokat tettek a játékosaim ezen a mérkőzésen, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, de sajnos ez ma nem sikerült! A játék alapján az egy pontra rászolgáltunk volna. Gratulálok a Videotonnak a győzelemhez!NBIII. Nyugati csoport 20. forduló
Videoton FC II – Csornai SE 2-1 (1-1)
Székesfehérvár, 200 néző
Játékvezető: Bana Gergely

Videoton II.: Horváth – Lénárt, Fejes, Pápai (Solomun 68.) , Géresi (Kondor 46.), Bévárdi, Varga, Réti, E.Hadzic (Véninger 59.), Baksa, Schiller
Vezetőedző: Milinte Árpád

Csorna: Sánta – Litresics, Császár, Zámbó, Füredi, Kelemen, Kerékgyártó, Czanik, Serfőző, Weitner, Szabó
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Géresi (18. - büntető), Kondor (81.) ill. Füredi (10.)
Kiállítva: Zámbó (92.)Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

 

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MARKETING

Németh Richárd
Telefon: 30/760-6386
E-mail: media.csornaise@gmail.com

Facebook