Sorsolás

Magabiztos győzelem!

Dsc01031

Diósd elleni magabiztos 2-0-ás győzelmével tovább robog a Csorna, bár a vezető gólhoz a szerencse is hozzájárult, de teljesen megérdemelt sikert aratott csapatunk, amely végig nagy mezőnyfölényben játszott.

Szeles időben vette kezdetét a Diósd és a Csorna összecsapása. Már az első percektől látható volt a Csorna mezőnyfölénye, de ezt a 44. percig nem sikerült gólra váltani. Ekkor Füredi jobboldali szögletrúgást végezhetett el, melybe Botlik szerencsétlenül nyúlt bele és a labda a hálóba kötött ki. (0-1) A játék képe továbbra sem változott és a 70. percben Kelemen kiugratását követően Serfőző maradt egy az egyben a kapussal és helyzetét magabiztosan értékesítette (2-0) A diósdiak első veszélyes próbálkozására a 87. percig várni kellett, de Lőre bravúrral hárított és bizonyította, rá mindig lehet számítani. Így a Csorna legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-et kapott gól nélkül zárt.

Csapatunk legközelebb szombaton 16:30-kor az Érd együttesét fogadja. Reméljük játékosaink szép számú nézősereg ellen bizonyíthatják tudásukat az érdiek ellen is.

Nahóczky Attila: - Bár az első félidő végéig, a szerencsétlen gólig sikerült megvalósítani elképzeléseinket, de ezt követően szerte foszlottak reményeink.

Bognár Zsolt: - Amit ebből a mérkőzésből ki lehetett hozni, úgy gondolom ki is hoztuk. A legfontosabb a győzelem és, hogy Ismét kapott gól nélkül sikerült megvívnunk a találkozót, emiatt nagyon büszke vagyok a játékosokra.

NBIII Nyugati csoport – 26. forduló
Diósd- Csornai SE 0-2 (0-1)
Diósd – 150 néző
Játékvezető: Kátai Gábor

Diósd: Botlik – Sándor, Nahóczky ( Czene 65.). Schmidtka, Mag, Balázs, Slezák, Ribarics (Jacsmanik 65.), Cservenka, Takács J., Takács M. (Bánhidi 76.)
Vezetőedző: Nahóczky Attila

Csorna: Lőre - Kelemen, Császár, Zámbó, Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Szabó (Németh 89.), Serfőző, Simon (Nagy 58.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Botlik (44. ög.), Serfőző (70.)

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

 

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MARKETING

Németh Richárd
Telefon: 30/760-6386
E-mail: media.csornaise@gmail.com

Facebook