Labdarúgás

Nagyon fontos csornai siker!

Dsc02751

Megtört a jég, 3 vesztes mérkőzés után, hazai pályán nagy elánnal küzdött a Csorna, aminek ezúttal már az eredménye is meglett. Weitner találata három pontot ért. Bízunk benne, hogy ezzel a győzelemmel egy jó úton indult el csapatunk!

Bár az első félidőben a Csorna nagy nyomást gyakorolt ellenfelére, de gólt még nem tudott szerezni. Nem úgy, mint a második játékrészben. Az 51. percben Czanik bolondított meg a bal szélen három csepeli védőt, majd beadására a hosszún Weitner érkezett és a kapuba fejelt, ezzel megszerezte szezonbeli első találatát. A folytatásban kicsit visszavett a Csorna és a 3 pont megőrzésére összpontosított, ami a csapat jelenlegi helyzetében teljesen érthető is volt. Összességében megérdemelt és nagyon fontos három pont maradt Csornán! Bízunk benne, hogy ezzel a győzelemmel egy jó úton indult el csapatunk! Szombaton Andráshidán bizonyíthat ismét a Csorna!

Bognár Zsolt: - Az első félidőben nagyon jól játszottunk és ha a helyzeteinket berúgjuk el is dönthettük volna a találkozót. A második félidő elején megérdemelten megszereztük a vezetést, ezt követően érthető módon, a három vereség után a győzelem megszerzésére koncentráltunk, ami sikerült is. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Gabala Krisztián: - Az első félidőben meglepett minket a Csorna, több olyan taktikai húzásuk volt, amit nem tudtunk lereagálni. Úgy érzem, nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, mellyel mi szerezhettük volna meg a vezetést és akkor más lett volna a játék képe. Sajnálom a csapatomat, egy pontot megérdemeltünk volna.

NBIII. - Nyugati csoport 4. forduló
Csornai SE – Csepel FC 1-0 (0-0)
Csorna, 350 néző
Játékvezető: Horváth Patrik

Csorna: Lőre – Hajba, Litresics, Nagy Sz., Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Nehéz (Serfőző 56.), Kis Sz. (Fehér 90.), Weitner (Kelemen 75.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Csepel: Lőrincz – Hesz, Szabó Á., Dévai, Németh Z. (Fisli 69.), Korozmán, Haraszkó, Marczinka (Bencze 69.), Simon K., Tóth Cs. (Váczi 78.), Somodi
Vezetőedző: Gabala Krisztián

Gólszerző: Weitner (51.)

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

 

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MARKETING

Németh Richárd
Telefon: 30/760-6386
E-mail: media.csornaise@gmail.com

Facebook