Magabiztos csornai győzelem a rangadón!

Jó játékkal, Németh Balázs és Tarcsay Krisztián góljaival magabiztos 2-0-s győzelmet aratott a Csorna a Bácsa elleni rangadón.

Az első játékrészben is sokat birtokolta a Csorna a labdát, viszont ekkor még ritkábban sikerült megbontani a szervezett bácsai védelmet. A második játékrész jól indult csornai szempontból. Az 51. percben Németh Balázs megszerezte a csornai vezetést. A folytatásban a Csorna, még nagyobb akarattal játszott, megtörte a bácsai lelkesedést és több helyzetet is kialakított. A mérkőzést a csereként beállt Tarcsay Krisztián döntötte el a 72. percben, aki egy visszagurított labdát 15 méterről vágott az ellenfél hálójába. Így a Csorna megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott a rangadón. Jövő vasárnap a hozzánk hasonlóan eddig 25 pontot gyűjtő Lipót otthonába látogatunk.

Varga Péter: - Szervezett vendég csapatban örülök, hogy volt játékosaim jó teljesítményt nyújtottak. Annak még inkább, hogy az enyémek, a sok hiányzó ellenére is magabiztosan hozták a rangadót. Gratulálok a fiúknak!

Rozmán László: - Egy rangadót csak nagyobb hittel és önbizalommal lehet megnyerni. A második félidőben felénk kerekedett a hazai csapat, így azt gondolom, hogy megérdemelten nyert.

Megyei I. osztály – 10. forduló
Csornai SE – Üstökös FC Bácsa 2-0 (0-0)
Csorna, 200 néző
Jv.: Fuhrmann József

Csorna: Babina – Kelemen, Papp R., Zámbó, Füleki, Visy D. (Sulyok D. 90.), Kerékgyártó, Szalai (Sulyok M. 88.), Simon A. (Tarcsay 61.), Németh B. (Horváth A. 85.), Böcskey (Csikai 91.)
Szakmai igazgató: Varga Péter

Bácsa: Ács K. – Nyíregyházky, Szabó Z., Schillinger R., Bauer M. (Józsa 80.), Rigó, Horváth Á. (Gerencsér 61.), Sipos, Szabó K. (Tankovits 70.), Kapa, Kalmár (Kiss Á.)
Vezetőedző: Rozmán László

Gólszerzők: Németh B. (51.), Tarcsay (72.)

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook