Csornai vezetés, kapuvári győzelem!

6821775DSC8781

Bár hetven percen keresztül a Csorna sok helyzetet alakított ki, két gólos előnyre szert is tett, de a végére átvette az irányítást a Kapuvár és hajrában megfordította a rábaközi rangadót.

Mindkét fél több kulcsemberét kényszerült nélkülözni a rábaközi rangadón, ennek ellenére parázs hangulatú, lüktető mérkőzést játszottak egymással. Jól kezdte a Csorna a mérkőzést, már az első percben helyzet adódott, ezt még nem sikerült kihasználni. A 2. percben viszont megszületett a csornai vezetés. Horváth Attila beadását Németh Balázs fejelte a kapuba. (1-0) A folytatásában helyzetek tömkelege maradt kihasználatlanul. A 65. percben eldőlni látszott a mérkőzés. Visy Bálint beadását ismét Németh Balázs váltotta gólra. (2-0) Bár kapuvári lehetőségek is adódtak, de a Csorna erre az időre már lezárhatta volna a mérkőzést. A Kapuvár mindent egy lapra feltéve rohamozott. A 77. percben középpályán veszített labdát a Csorna, majd Árki Kristóf kapott egy nagyszerű kiugratást, elpasszolta a kapus mellett. (2-1) A 81. percben Horváth Kevin elé pattant a labda, aki kilőtte a jobb alsót, egyenlítettek a vendégek. (2-2) A végén jött csak az igazi dráma… A 88. percben 11 méterről Czanik csavart a jobb felsőbe. (2-3) Egy szinte megnyert mérkőzést veszített el a Csorna, a nagyot hajrázó Kapuvár ellen. Csapatunk továbbra is vezeti a bajnokságot, jövő héten Győrszentivánba látogat.

Varga Péter: - 77 perc parádé, 13 perc dráma. Nagyon nehéz hét után nem tudom elmarasztalni a fiúkat, számtalan lehetőség volt lezárni a meccset. A végjátékhoz gratulálok az ellenfelüknek, jól használtak ki lehetőségeket velünk ellentétben.

Mayer János: - Egy jó csapat otthonában nagyon komoly derbit játszottunk. Néha volt szerencsénk is, de megküzdöttünk azért, hogy a mérkőzést megnyerjük. Nagyon nagy sportemberi tartástól tetettek a játékosaim  tanúbizonyságot.

Megyei I. osztály – 14. forduló
Csornai SE – Kapuvári SE 2-3 (1-0)
Csorna, 400 néző
Jv.: Móri Tamás

Csorna: Babina – Horváth A., Kelemen, Zámbó, Füleki (Papp R. 90.), Kerékgyártó, Csete (Kristóf L. 54.), Visy B., Szalai, Simon A. (Tarcsay 78.), Németh B.
Szakmai igazgató: Varga Péter

Kapuvár: Szekeres – Csigó (Böcskör Gy. 69.), Horváth P., Szabó T., Horváth K., Czanik, Árki, Németh A., Varga T., Fekete D. (Szilvágyi 92.), Bánfalvi (Ács 91.)
Vezetőedző: Mayer János

Gólszerzők: Németh B. (2.,65.) ill. Árki (77.), Horváth K. (81.), Czanik (88.)

Hajrá Csorna!

kép: kisalfold.hu

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook