Győzelemmel ünnepelte a Csorna a bajnoki címet!

TA037924

Bár a Győrszentiván szerezte meg a vezetést, a Csorna sok helyzetet kidolgozva megfordította a mérkőzést és győzelemmel, hibátlan tavaszi meneteléssel ünnepelhette a bajnoki címet!

A mérkőzés kezdőrúgását az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság igazgatója Horváth László végezte el, aki 60. születésnapjára kapta ezt az ajándékot egyesületünktől.

Nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy azt a Csorna eltervezte. A 13. percben egy gyors kontrát követően Takács szerezte meg a vezetést a vendégeknek. (0-1) A folytatásban sok helyzetet alakított ki a Csorna, de Szabó Konrád hathatós közreműködésével a gól sokáig nem jött össze. Az első játékrész vége előtt még Kerékgyártó góljával egyenlített a Csorna. (1-1) A 66. percben Csete találatával, már fordított is a Csorna, míg a 83. percben Böcskey beállította a 3-1-es végeredményt. Megérdemelten nyert a Csorna és így győzelemmel, hibátlan tavaszi szerepléssel ünnepelhette a bajnoki címet.

Varga Péter: - Köszönjük szurkolóink egész éves biztatását. Büszke vagyok, hogy ilyen remek csapattal dolgozhattam és újra bajnoki címet ünnepelhet a város.

Zsédely Attila: - Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytálláshoz, a Csornának pedig a bajnoki címhez.

DunaTakarék Megyei I. osztály – 30. forduló
Csornai SE – Győrszentiván 3-1 (1-1)
Csorna, 600 néző
Jv.: Erdélyi Balázs

Csorna: Lőre – Szalai (Csikai 83.), Visy D., Zámbó, Papp R., Kerékgyártó, Tarcsay (Visy B. 58.), Simon A. (Hanzel 67.), Németh B. (Borbély D. 78.), Böcskey, Kristóf L. (Csete 33.)
Szakmai igazgató: Varga Péter

Győrszentiván: Szabó K. – Kapuváry, Stefanits, Kiss D., Horváth B., Takács P. (Székely 74.), Bieder, Horváth B., Vadász M. (Lenhardt 66.), Szabó P., Keszei
Edző: Zsédely Attila

Gólszerzők: Kerékgyártó (41.), Csete (66.), Böcskey (83.) ill Takács P. (13)

Kép: Tóth Attila

Hajrá Csorna!

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

 

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MARKETING

Németh Richárd
Telefon: 30/760-6386
E-mail: media.csornaise@gmail.com

Facebook