Csillagos ötös, kiütéses csornai győzelem!

Csorna Zsmbk Eredmny

Magabiztos, helyenként tetszetős játékkal már az első félidőben 4-0-ra vezetett a Csorna, amit sikerült tovább növelni, így megérdemelt ötgólos győzelmet aratott a Zsámbék ellen.

14. perc: Szalka beadására Sulyok Marcell jó ütemben érkezett és 3 méterről a kapuba fejelt. (1-0)

22. perc: A jó ütemben kilépő Sulyok Marcellt buktatta a zsámbéki hálóőr. A megítélt büntetőt Márton magabiztosan értékesítette, a jobb alsóba bombázott. (2-0)

38. perc: Szalka a 16-osnál még egyet tolva szép gólt szerzett. (3-0)

40. perc: Terjék kapusról a kipattanó labdát Márton szemfülesen passzolta a kapuba. (4-0)

49. perc: Egy szögletet követően Márton magabiztosan passzolt a hálóba. (5-0)

Sok helyzetet kialakítva, ebből ötöt kihasználva magabiztos győzelmet aratott a Csorna a Zsámbék ellen. Csapatunk szerdán Nagykanizsára látogat.

Varga Péter: - Örülök, hogy végre tudtunk nyerni az NBIII-ban is. Remélem a győzelem a sérült játékosainknak is gyógyírt jelent. Nagyon szomorú vagyok, hogy lassan már egy fél csapatra való támadónk sérült meg és dőlt ki hosszú időre. Nehéz ősz lesz, ha ez így folytatódik tovább.

Szamosszegi Gábor: - Úgy készültünk, hogy kellemtelen ellenfél leszünk a hazai csapat számára, de sajnos nagyon könnyűnek találtattunk. Addig a pillanatig amíg nem együtt, nem egymást kisegítve dolgozunk és nem sprintelünk, addig nem várhatunk ennél jobb eredményt. Fejlődnünk kell minden téren, legfőbbképpen alázatban, szervezettségben. Ennek a csapatnak az a legfőbb erénye, hogy egymásért tudunk küzdeni, de ebből ma nem láthattunk semmit.

NBIII –Nyugati Csoport 3. forduló
Csornai SE – Zsámbéki SK 5-0 (4-0)
Csorna, 450 néző
Jv.: Holczbauer Flórián

Csorna: Ficsór – Molnár M. (Sulyok D. 61.), Kelemen, Zámbó, Papp R., Tóth A., Füzi (Csikai 61.), Kerékgyártó (Gyurasits 76.), Márton A. (Csete 76.), Sulyok M. (Szalai 32.), Szalka
Szakmai igazgató: Varga Péter

Zsámbék: Terjék – Lőrinczy (Barlangi 46.), Orosházi, Sugár (Somogyi 46.), Áprily, Kerék (Mártonfi 78.), Tolnay (Zsuppán 56.), Csóri, Csabafi (Sárközi 70.), Tóth N., Marticsek,
Vezetőedző: Szamosszegi Gábor

Gólszerzők: Sulyok M. (14.), Márton A. (22.-bünt,40.,49.), Szalka (38.)

Hajrá Csorna!

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08 

Facebook