Izgalmas mérkőzésen vereség!

Kaposvr Eredmny

A mérkőzés elején megszerezte a vezetést vendég együttes, Tóth Adrián egyenlítő találata után több helyzete is volt a Csornának, de a győztes gólt mégis a vendégek csapatkapitánya szerezte.

3. perc Rosszul indult a Csorna számára a mérkőzés, egy beadást Horváth B. fejelt a hálóba. (0-1)

44. perc A hosszú oldalon Tóth Adrián várta a beadást, aki második próbálkozásra a kapuba talált. (1-1)

82. perc: Egy vitatható szabadrúgást a hosszú oldalra a védők mögé íveltek, majd az onnan érkező beadást Gál jutatta a kapuba. (1-2)

Izgalmas mérkőzésen ezúttal is a szerencsefaktor és a jobb helyzetkihasználás az ellenfél mellé állt, így a 3 pont Kaposvárra vándorolt.

Varga Péter: - Ma a szerencsésebb csapat nyert. Sokat tettünk azért, hogy a számunkra megfelelő eredmény alakuljon ki. Sajnos olyan passzban vagyunk, hogy a helyzeteinket nem tudjuk értékesíteni. A teljesítményért gratulálok a csapatnak.

Horváth Rudolf: – Az első pertől kezdve a gól, illetve a helyzete miatt a Csornának ránk kellett jönnie. Mindkét csapat felvállalta a támadójátékot, az első játékrészben a hazaiak, a másodikban viszont már mi domináltunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, lőttünk kapufát, volt meg nem adott gólunk is és végül egy közönségszórakoztató játékkal nyertünk. Végre felénk billent el egy ki-ki mérkőzés, ez a hozzáállásnak, illetve a napi munkának köszönhető.

NBIII Nyugati csoport – 15. forduló
Csornai SE – Kaposvári Rákóczi 1-2 (1-1)
Csorna, 150 néző
Jv.: Gál Péter

Csorna: Kantó – Horváth A. (Böcskey 46.), Kelemen (Csete 8.) , Zámbó, Papp R., Füleki (Molnár 87.), Tóth A., Kerékgyártó, Füzi, Visy B., Márton (Szalka 63.)
Vezetőedző: Varga Péter

Kaposvár: Mikler – Pintér (Zvara 46.), Bíró (Borbély 69.), Mayer (Ország 94.), Szederkényi (Zólyomi 87.), Ekker, Horváth B., Harsányi D., Kálmán (Pintér N. 46.), Gál, Böndi
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Gólszerzők: Tóth A. (44.) ill. Horváth B. (3.), Gál (82.)

Kapcsolat

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon: 70/333-5726
E-mail: csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08 

Facebook