Fontos csornai győzelem!

Dsc05132

Nagy küzdelemben Detrik és Visy Bálint góljaival 2-1-es győzelmet aratott a Csorna a szervezetten játszó, jó erőkből álló Jánossomorja ellen, ezzel csapatunk továbbra is tapad az éllovas Sopron együttesére.

 

Jól kezdte a mérkőzést a Csorna, már a mérkőzés legelején több helyzet adódott a gólszerzésre. A 4. percben Detrik révén pedig már a vezetés is a Csornához került. Bár továbbra is nyomott a Csorna, mégis kiegyenlített a Jánossomorja. A 34. percben Szakács ugrott ki a védők közül jó ütemben, a védők csak szabálytalanul tudták megállítani a 16-oson belül. A sértett így büntetőt végezhetett el, ám lövése a kapufán csattant, így 1-1-es állással mehettek a felek szünetre. A második játékrész ellentétes képet mutatott, a Jánossomorja többet birtokolta a labdát. A Csorna viszont végig koncentrált maradt és Visy Bálint fejesgóljával begyűjtötte a nagyon fontos 3 pontot, amivel továbbra is tapad a Sopron együttesére.

DunaTakarék Megyei I. osztály
Jánossomorja SE – Csornai SE 1-2 (1-1)
Jánossomorja, 200 néző
Jv.: Dombi Olivér

Jánossomorja: Tüske – Fettik, Tóth K., Menyhárt, Soós, Maidics (Takács B.72.), Tóth II K. (Horváth R.78.), Kantó, Gaál Z., Kerékgyártó Á., Mikhely
Vezetőedző: Varga Róbert 

Csorna: Lőre – Horváth A. (Püspök 66.), Visy D., Fehér K., Varga J., Kovács-Galavics, Anrdosch (Tarcsay 91.), Detrik, Visy B. (Kristóf L. 90.), Németh B. (Szücs 81.), Szakács (Bősze 88.)
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Gólszerzők: Maidics (16.) ill. Detrik (4.), Visy B. (78.)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook