Csornai győzelem a Hegykő ellen!

DSC05568

Szervezetten játszó, a bajnokságában csak 3 gólt kapó Hegykő ellen Tarcsay Krisztián góljával 1-0-s győzelmet aratott a Csorna.

A várakozásoknak megfelelően ezúttal csapatunk irányította a játékot, de ellenfelünk szervezett játékával nagy nehézség elé állította támadóinkat. A szünetre 0-0-s eredménnyel mehettek a felek. A második játékrészben a csereként beállt Tarcsay Krisztián lövésével 1-0-s győzelmet aratott a Csorna. Összességében a mérkőzés mindkét csapat felkészülését jól szolgálta. Következő találkozónkat vasárnap 14 órakor játsszuk a Rábaszentandrás együttese ellen hazai pályán.

Mayer János: - Jó kis csapat volt az ellenfél ma. Szervezetten védekeztek az egész mérkőzésen. Mi jó tempóban játszottunk és sok helyzetet alakítottunk ki, amit 1 kivételével ki is hagytunk. Összességében jól szolgálta felkészülésünket a mai mérkőzés.

Felkészülési mérkőzés
Csornai SE – FSC Hegykő 1-0 (0-0)
Csorna: Soós – Horváth A., Kovács-Galavics, Fehér (Tarcsay), Papp R. (Varga J.), Visy D., Androsch, Detrik, Visy B. (Selyem), Szalai A. (Kristóf L.), Szakács (Bősze)
Vezetőedző: Mayer János
Gólszerző: Tarcsay

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook