Győzelem a szlovák III. Ligás Bős ellen!

83194493 2576072109318420 5641388531969425408 O

Szombaton két meccset játszott a Csornai SE, délelőtt a Vas megyei bajnokesélyes Celldömölk otthonában sokáig 0-0-ásnak tűnő mérkőzésen, egyéni hibákkal tarkítva 3-0-s vereséget szenvedett. Délután nagyszerű játékkal, hajtós mérkőzésen Szalai és Füleki góljaival 2-1-es győzelmet aratott a Csorna a szlovák III. Liga 3. helyén álló bősi alakulat ellen.

Délelőtt a vas megyei listavezető otthonába látogattunk, ahol jó körülmények fogadták a csapat és füves pályán tudtunk játszani. Az első félidőben egyik csapat előtt sem adódtak nagyobb lehetőségek. A második játékrészben egyéni hibák eldöntötték a mérkőzést a rutinosabb csapat javára.

Mayer János: - Délelőtt Cellben vendégszerepelt fiatalokkal a csapatunk és az első félidőben remekül helyt álltunk vas megyei bajnok esélyese ellen. A második játékrészben viszont többször hibáztunk, amit ki is használt az ellenfél.

Felkészülési mérkőzés
Celldömölki VSE (megyei I. osztály) – Csornai SE 3-0 (0-0)
Csorna:  Fehérvári – Kecskeméti, Varga B., Fehér, Tihanyi, Jéger, Selyem, Tarcsay, Takács P., Hanzel, Bősze
Cserék: Réman, Hafner, Szilágyi

Délután hazai pályán a szlovák III. Liga dobogósa látogatott Csornára. Nagy küzdelem és iram jellemezte a találkozót.  A vezetést Szalai révén a Csorna szerezte meg, de a vendégek még az eslő félidőben egyenlítettek.. A 60. percben „sort” cserélt a vendég együttes. A mérkőzés utolsó perceiben jött a csattanó. Egy szögletet követően Füleki Norbert volt eredményes ezzel beállította a 2-1-es végeredményt.

Mayer János: - Az egész mérkőzés nagy iramban telt és rendkívül tudatosan, jól játszott a csapatunk. Ami kimondottan tetszett, hogy labdaszerzések után az átmenetekben láttam nagyon jó dolgokat. Az irány jó, ma léptünk egyet előre, de a helyén kell kezelni ezt a mai győzelmet és hittel alázattal csendben dolgozni tovább!

Csornai SE - TJ OFC Gabcíkovo (szlovák 3. Liga) 2-1 (1-1)
Csornai SE: Soós B. – Horváth A., Visy D., Kovács-Galavics D., Papp R., Androsch, Kristóf L., Szalai, Detrik,  Visy B., Füleki
Cserék: Varga J., Kecskeméti
Vezetőedző: Mayer János
Gólszerzők: Szalai, Füleki

Hajrá Csorna!
Kép: G&ZS Photo (MTE-Csorna)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook