Izgalmas mérkőzés a Sárvár ellen!

Foci

Izgalmas mérkőzésen, bár az osztálykülönbséget eltüntette a Csorna, egy kontrával megszerezte a Sárvár a vezetést, amire a Csorna nem tudott góllal válaszolni.

 

Rosszul kezdődött a szerdai nap a Csorna számára, mint kiderült Tarcsay Krisztián súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, továbbá sérülés, betegség miatt Mayer János nem számíthatott még Horváth Attila, Szalai Attila és Szakács Marcell játékára sem. Ennek ellenére mezőnyjátékban eltüntette a Csorna az osztálybeli különbséget, sőt a bekapott gól után az első félidőben nagy labdabirtoklási fölényt is alakított ki. A második játékrészre rendezte sorait a Sárvár, de az utolsó 20 percben megint meddő labdabirtoklási fölénnyel rukkolt elő a Csorna. Összességében hasznos mérkőzést játszott csapatunk.

Mayer János: - Az az igazság, hogy nagyon komoly heteken vagyunk túl. Edzés meccs edzés meccs és kiválóan helyt álltunk ma is. Birtokoltuk a labdát helyzeteket alakítottunk ki magasabb osztálybeli ellenfelünk ellen. Igaz, hogy kikaptunk 1-0-ra, de szégyenkeznünk nem kell!

Csornai SE – FC Sárvár 0-1 (0-1)
Csorna: Soós B.– Varga J., Visy D., Kovács-Galavics, Papp R., Androsch, Detrik, Visy B., Kristóf L., Németh B., Füleki
Cserék: Fehérvári, Kecskeméti, Fehér K., Bendekovits, Bősze, Selyem
Vezetőedző: Mayer János

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook