Gólzáporos mérkőzéssel nyitottunk!

Foci

Gólokban, izgalmakban gazdag találkozón 5-4-s győzelmet aratott a Csorna a Hegykő ellen. Következő edzőmérkőzésre hazai pályán szerdán 18 órakor a Lipót ellen kerül sor.

Jól kezdte a Csorna a mérkőzést Füleki duplájával és Szalai góljával már korán 3-0-s előnyre tett szert csapatunk. Az első játékrész második felében viszont két gól is szerzett a Hegykő, így 3-2-s állással vonulhattak a felek szünetre. A második félidőben minkét együttes játékában sok hiba csúszott, kapkodóvá vált a mérkőzés, továbbra se állt le a gólgyártás. A Csorna negyedik találatát Hanzel Máté szerezte, míg 4-4-nél a győztes gól Visy Dániel nevéhez fűződik. A kilátogató nézők nem unatkozhattak, a csapat pedig folytatja tovább a felkészülést, szerdán 18 órakor hazai pályán a Lipót együttesét fogadjuk.

Ozoróczi Gábor: - Az első hét a felmérésekről szólt, aminek lezárása a mai mérkőzés volt. A találkozón több pozitívum is volt, de természetesen sok munka vár még ránk.

FSC Hegykő – Csornai SE 4-5 (2-3)
Csorna: Soós B. – Horváth A., Kovács-Galavics D., Visy D., Szamosi, Kristóf L.,Balogh Á., Papp R., Szalai, Füleki, Németh B.
Cserék: Fehérvári, Réman, Tihanyi, Hafner, Varga B., Csányi, Hanzel, Kecskeméti
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor
Gólszerzők: Füleki (2x), Szalai, Hanzel, Visy D.
 
Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook