Továbbjutás a kupában!

Foci

Két ellentétes félidőt követően Böcskey és Visy Bálint góljaival 2-0-s győzelmet aratott a Csorna a DAC együttese felett, így továbbjutott a MOL Magyar Kupa Megyei Selejtezőjének 3. fordulójába, ahol 19-én szerdán hazai pályán a Kapuvár lesz az ellenfél.

Nem kezdte jól a mérkőzést a Csorna. Az első játékrészben sok pontatlanságot és egy harcias szerevezett DAC-ot láthatott a kilátogató publikum. A második félidőre viszont összekapta magát Ozoróczi Gábor legénysége, így Böcskey és Visy Bálint góljaival kétgólos győzelmet aratott a Csorna. A következő körben hazai pályán augusztus 19-én 18 órakor a Kapuvár együttesét fogadja csapatunk a Kupában, addig viszont 15-én már a bajnokságban is megmérettetik magukat játékosaink, ahol Pannonhalmán vendégszerepelnek a nyitányon.

Ozoróczi Gábor: - Az első félidőben az ellenfelünk a játék minden elemében felülmúlt bennünket és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy nem kaptunk gólt. A második félidőben az első 25 percben szintet léptünk és eldöntöttük a mérkőzést. Az utolsó 20 percben végjátékban pontatlanok voltunk és így nem tudtuk növelni az előnyünket. Annak ellenére, hogy a mérkőzés nagy részében nehezen értékelhető teljesítményt nyújtottunk a győzelmet megszereztük és fontos, hogy így is nyerni tudtunk.

Jäkl Antal: - A második félidő alapján megérdemelten nyert a Csorna. Ennek ellenére jó volt látni, hogy az első játékrészben még fölényben is tudtunk játszani, helyzeteink is voltak, igaz nem olyan sok. A második játékrészben viszont kijött a fizikális különbség, ami a Csorna javára fordította a mérkőzést.

MOL Magyar Kupa Megyei Selejtező – 2.forduló
Csornai SE – DAC-Nádorváros 1912 SE 2-0 (0-0)
Csorna, 200 néző
Jv.: Herm László

Csorna: Lovász – Szamosi, Papp R., Kovács-Galavics, Füleki M., Visy D., Szalai (Horváth A. 24.), Balogh Á., Németh B. (Visy B. 14.), Böcskey, Füleki (Hanzel 65.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Gólszerző: Böcskey 54’, Visy B. 63’

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook