Kiállítás, büntetők, kiharcolt csornai győzelem!

DSC05702

Unalmasnak nem nevezhető, kiállítással, két kihagyott, egy kihasznált büntetővel tarkított mérkőzésen Böcskey duplájával 30 percet emberhátrányban futballozva is 2-1-re nyert a Csorna.

Nem volt zökkenőmentes a bajnoki rajt a Csornai SE számára. Ozoróczi Gábornak 4 kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett. Mindkét együttes bátor játékot produkált, így mindegyik oldalon alakultak ki helyzetek. A 17. percben Csányi Máté távoli próbálkozása utat talált Lovász kapujába, így a Pannonhalma szerezte meg a vezetést. (1-0) Az első félidő vége előtt Füleki Márk felívelésénél a hazai védelem bizonytalanságát kihasználva Böcskey került helyzetbe, aki a kapus mellett magabiztosan a bal alsóba gurított. (1-1) A második játékrész elején gyorsan büntetőhöz jutott a Csorna, de Füleki tizenegyesét Baki hárította. Az 58. percben érdekes körülmények közepette a játékvezető tizenegyest ítélt a Pannonhalmának, mitöbb a testtel gólvonalról mentő Visy Dánielt a kiállítás sorsára jutatta. A sors igazságot szolgáltatott az ítélet végrehajtás ezen az oldalon is sikertelennek bizonyult. A folytatásban 10 emberrel is nagyot küzdött a Csorna. A 81. percben a változatosság kedvért a csapatunk jutott büntetőhöz, amit ezúttal már Böcskey Zsolt magabiztosan értékesített. (1-2) A folytatásban nagy nyomást helyezett védelmünkre a Pannonhalma, de nagyot küzdve, minden labdáért kúszva, 10 emberrel is sikerült győzelmet aratni a lelkes és harcias Pannonhalma otthonában. Folytatás szerdán 18 órakor hazai pályán a MOL Magyar Kupa Megyei Selejtezőjének 3. fordulójában a Kapuvár vendéglátójaként. Számítunk szurkolóink támogatására!

Ozoróczi Gábor: - Hoztuk a kötelezőt és 10 emberrel is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Minden elismerésem a srácoké!

Duna Takarék Megyei I. 1.forduló
Pannonhalma Horn SE – Csornai SE 1-2 (1-1)
Pannonhalma, 150 néző
Játékvezető: Takács Ákos

Pannonhalma: Baki B. – Posta, Németh L., Csányi, Szabó Zs., Németh A., Csordás (Bíró 82.), Erdélyi (Zimonyi 53.), Buruzs, Kiss L. (Bene 64.), Fülöp D.
Vezetőedző: Pék László

Csorna: Lovász – Horváth A., Visy D., Papp R., Szamosi, Füleki M., Balogh Á., Szalai, Füleki N., Böcskey, Hanzel (Bősze 80.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Gólszerzők: Csányi (17.) ill. Böcskey (42.,81.-bünt.)
Kiállítva: Visy D. (58.)

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook