Fordulatos mérkőzésen egy pont!

DSC05720

Fordulatos mérkőzésen mindkét csapat vezetett, de végül pontosztozkodás lett a vége a Csorna-Nyúl összecsapásnak.

A Nyúl kezdte jobban az összecsapást Varga P. révén már az 5. percben vezetéshez jutottak. A félidő közepén viszont alig 5 perc alatt Füleki M. és Böcskey góljaival fordított a Csorna. Viszont ez sem szegte a nyúliak kedvét még a félidő vége előtt sikerült egyenlíteniük Kurucz jóvoltából. A második játékrészben bármelyik együttes megszerezhette volna a vezetést, az utolsó 20 percre  a helyzetek számában már sikerült a Csornának a Nyúl felé kerekednie, de a befejezésekben mindig hiba csúszott. Következő fordulóban szombaton 17 órakor a DAC ellen szintén hazai pályán javíthat csapatunk.

Ozoróczi Gábor: - Ma fáradtan és tompán játszottunk. Hiába dolgoztunk ki számtalan lehetőséget, a győztes találatot nem sikerült berúgni. Gratulálok a lelkesen és fegyelmezetten játszó ellenfélnek.

Mondovics Dávid: - Jól kezdtük a mérkőzést, de az első félidő közepére megzavarodtunk. Utána rendeztük sorainkat és megérdemelten hoztuk el az egy pontot Csornáról.

Duna Takarék Megyei I. 2.forduló
Csornai SE – Loland Nyúl SC 2-2 (2-2)
Csorna – 200 néző
Játékvezető: Czinder Imre

Csorna: Lovász – Szamosi, Papp R., Kovács-Galavics, Horváth A., Füleki M. (Németh B. 45.), Balogh Á., Visy B., Szalai, Böcskey, Füleki N.
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Nyúl: Varga P. – Németh M., Kapa M., Nagy L. (Varga T. 33.), Kiss Z., Nyakas (Cserháti 86.), Wágenhoffer, Kurucz (Vígh N. 64.), Varga P., Nagy R., Kulcsár (Herczeg 89.)
Vezetőedző: Mondovics Dávid

Gólszerzők: Füleki M. (29.), Böcskey (33.) ill. Varga P. (5.), Kurucz (45.)

További eredmények:
Abda SC – Vitnyéd SE 4-1
Lébény SE – Pannonhalma SE 4-0
Gyirmót FC Győr II. – Gönyű SE 1-1
Kapuvári SE – ETO Akadémia 3-7
FSC Hegykő – Győrszentiván SE 1-1

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook