Nagy csatában búcsú a kupától!

Mk Donto Kispest Mezokovesd 0603 41 2

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést és kis szerencsével gyorsan 2-0-s előnyhöz jutottak. Hiába játszott többet fölényben a Csorna, Kerékgyártó révén „csak” szépíteni sikerült.

A vendégek kezdték jobban az összecsapást, szerencsével korán büntetőhöz jutottak. Abloncz lövésébe, Soós még éppen bele tudott érni, de a labda így is a hálóba kötött ki. A folytatásban is magánál tartotta az irányítást a Dabas és Száhl révén 2-0-s előnyhöz jutottak. A Csorna viszont nem esett össze hanem szép lassan átvette a mérkőzés irányítását. A második játékrész elején Baloghot buktatták a 16-oson belül. A csornai büntetőt a visszatérő Kerékgyártó értékesítette. A folytatásban több helyzetet alakított ki a Csorna, de ezek kihasználatlanul maradtak. Így a Dabas jutott a legjobb 64 közé.

Ozoróczi Gábor: - Ma a futball törvénye büntetett Minket! A játék minden elemében jobban teljesítettünk, mint ellenfelünk. Gratulálok a srácoknak a mutatott teljesítményhez! További sok sikert kívánok a Dabas-Gyón csapatának a kupában illetve az NB3-ban is!

Aczél Zoltán: - Nem tisztem az ellenféllel foglalkozni, de gratulálok a nagyon sok fiatalból álló csornai csapatnak, komoly erőbedobásra kényszerítettek minket. Az első 20 perc tetszett, viszont az ezt követő 70 perc felejtős volt, helyenként komoly fölényben volt a Csorna, ezt nem engedhetjük meg magunknak az NBIII-ba. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak hisz jó adag szerencsével, de a 64-be vannak. Gratulálok az ellenfél játékához és köszönjük a fogadtatást.

MOL Magyar Kupa – 6. forduló
Csornai SE – Dabas Gyón FC 1-2 (0-2)
Csorna, 200 néző
Jv.: Dolnegó Bálint
 

Csorna: Soós B. – Szamosi, Papp R., Visy D., Horváth A., Füleki M. (Hanzel 82.), Balogh Á. (Németh B. 82.), Kerékgyártó D., Szalai (Kristóf L. 66.), Böcskey, Visy B.
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Dabas: Pomozi – Lucz (Nádházi 67.), Gaszner, Szabó P. (Karacs 56.), Popovics B., Rétyi, Ablonczy, Peres, Száhl, Grabant, Molnár J. (Hirman 79.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerzők: Kerékgyártó (49. – bünt.) ill. Ablonczy (10.-bünt.), Száhl (26.)

Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook