Jelesre vizsgázott a Csorna!

DSC68471

Már-már szokásosnak mondható megérdemelt 5 gólos győzelmet aratott a Csorna a forduló rangadóján. Nem mellesleg újabb 3 fiatal debütált a Csornai SE felnőtt csapatában bajnoki mérkőzésen, Gyurasits Gábor, Tihanyi Márton és Kristóf Ákos is pályára lépett.

Már a 17. percben vezetést szerzett a Csorna. Szamosi beadását Visy B. fejelte a kapuba. A korai vezetés ellenére az első játékrészben nem sikerült eldönteni a mérkőzést, nem úgy, mint a másodikban.  Egy szöglet utáni lepattanó labdát Németh B. bombázta a kapuba (2-0). Ahogy fáradt a vendég együttes folyamatosan erősödött a csornai fölény. A 63. percben Tóth K. öngóljával végképp eldőlt a 3 pont sorsa. A hajrát még megnyomta a Csorna, előbb Füleki beadását, majd a most debütáló Gyurasits ívelését követően Böcskey szerzett gólt. Így 18 találattal magabiztosan vezeti a góllövő listát. Sorozatban 6 győzelmét aratta a Csorna, sőt ezeken a találkozókon minimum 4-szer rezdült az ellenfél hálója. A következő megmérettetés október 31-én az Abda otthonában vár csapatunkra, szintén 14 órai kezdettel.

Ozoróczi Gábor: - Szervezetten védekező ellenfél ellen, ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést! Ma 3 újoncot is avatunk, ezért is nagy gratuláció jár a csapatnak!

Samu Zoltán: - Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelt győzelmet aratott.

Megyei I. osztály
Csornai SE – Jánossomorjai SE 5-0 (1-0)
Csorna – 200 néző
Jv.: Fuhrmann József

Csorna: Soós (Kristóf Á.) – Szamosi (Hanzel), Visy D., Papp R., Horváth A. (Tihanyi), Kerékgyártó D., Füleki, Szalai (Kristóf), Németh B. (Gyurasits), Böcskey, Visy B.
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Jánossomorja: Tüske – Kerékgyártó Á., Menyhárt B., Soós, Maidics, Tóth K., Borsodi (Szabó B. 55.), Kantó, Horváth A., Gaál, Mikhely
Vezetőedző: Samu Zoltán

Gólszerzők: Visy B. (17.), Németh B. (51.), Tóth Kr. (63. – ög.), Böcskey (88.,91.)

Kép: kisalfold.hu

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook