Ötgólos mérkőzésen csornai siker!

DSC68471

Bár kétszer is vezetett a Jánossomorja, sikerült a Csornának fordítani, így megszerezni a 3 pontot.

Izgalmakkal teli mérkőzésen a sok kihagyott csornai lehetőség megbosszulta önmagát és Kerékgyártó Ádám révén a Jánossomorja szerezte meg a vezetést. A második játékrész első percében Bősze Péter révén sikerült az egyenlítés, de Maidics Balázs visszaszerezte a somorjai vezetést. A folytatásban Kerékgyártó Dávid és Böcskey fejesével fordított a Csorna. Az utolsó percben még büntetőhöz jutott a Jánossomorja, de a lövés a keresztlécen csattant, így begyűjtötte a 3 pontot csapatunk.

Samu Zoltán: - Sajnos a szerencse még mindig haragban van velünk. Egy pontra rászolgáltunk volna.

Ozoróczi Gábor: - Egyértelműen a jobb csapat nyert, annak ellenére, hogy a Jánossomorja megnehezítette a dolgunkat. Több hiányzóval küzdünk hetek óta, nem könnyű a helyzetünk, de bebizonyítottuk, hogy miért vezetjük az amatőr bajnokságot a megyében. Sok sikert a Jánossomorjának!

Megyei I. osztály – 26. forduló
Jánossomorja SE – Csornai SE 2-3 (1-0)
Jánossomorja – 100 néző
Jv.: Lukácsi Csaba

Jánossomorja: Tüske – Tóth II. K., Menyhárt, Soós, Maidics (Borsodi 72.), Tóth I. K., Kantó, Kecskeméti, Gaál, Kerékgyártó Á., Mikhely
Vezetőedző: Samu Zoltán

Csorna: Soós – Papp R., Balogh Á., Visy D., Szamosi, Bokán (Tarcsay 91.), Kerékgyártó, Visy B., Hanzel (Szalai 46.), Böcskey, Bősze (Nagy L. 61.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Gólszerzők: Kerékgyártó Á. (21.), Maidics (62.) ill. Bősze (46.), Kerékgyártó D. (74.), Böcskey (79.)

Kép: archív

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook