A koronavírus járvány miatt árván maradt gyermekek támogatására hívja fel a megyei futballklubokat a Csornai Sportegyesület

19942874 1421296901290097 5502446636901133192 O

Családi János elnök arra kéri a megye futballklubjait, hogy amennyiben lehetőségük van rá, egy hazai mérkőzésük megrendezésének bevételével támogassák a Csornai Sportegyesülethez csatlakozva, Áder János köztársasági elnök úr és felesége által létrehozott alapítványt. Az alapítvány célja, hogy a koronavírus járvány miatt árván maradt fiatalok és gyermekek, legalább a nagykorúvá válásukig, vagy addig, amíg szakmát vagy diplomát szereznek segítségben részesüljenek.

Családi János elmondta: tudja, hogy a járványhelyzet a sportegyesületeket is nehéz helyzetbe hozta, azonban ez egy olyan ügy, amely mellé a javarészt fiatalokkal foglalkozó sportkluboknak is mellé kell állni. A Csornai SE a május 8.-án szombaton 17 órakor megrendezésre kerülő megyei I. osztályú bajnoki mérkőzésen jegyeket nem fog árusítani, a sporttelep területén több helyen adománygyűjtő dobozokat fog kihelyezni, így  a mérkőzésre érkezők a jegy megváltására szánt összeggel vagy akár annál többel is támogathatják az árván maradt gyerekek megsegítését szolgáló alapítványt.
Az elnök elmondta: bízik abban, hogy minél több futballklub csatlakozik a kezdeményezésükhöz.

A Csornai SE felajánlja a koordinációs szerepet ahhoz, hogy az egyesületek a jelenleg bejegyzés alatt lévő alapítványhoz a támogatásaikat el tudják juttatni. Természetesen a mérkőzéseket csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják, azonban a bejáratnál elhelyezett gyűjtődobozokba, a még védettségi igazolvánnyal nem rendelkező, de a célt támogatni kívánó szurkolók is elhelyezhetik adományaikat.

Az együttműködését Mindenkinek előre is köszönjük!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook