Az ETO Akadémia ellen felnőtt csapatunk fordulatokban, izgalmakban és gólokban egyaránt gazdag mérkőzést hozott. Mindkét együttes sok helyzetet dolgozott ki, pontosztozkodás lett a vége.

Az ETO fiataljai kezdték jobban a mérkőzést, Moharos révén a második percben már a vezetést is megszerezték. (1-0) Az első félidő közepéig az ETO alakított ki több helyzetet, de nem tudta növelni előnyét. A folytatásban a Csorna átvette az irányítást és sokat tartózkodott az ellenfél 16-osán belül vagy annak környékén. A 38. percben Márton Adrián a bal szélen harciasságának köszönhetően középre tudta tenni a labdát, amit Kerékgyártó a kapuba jutatott. (1-1) Az 53. percben egy veszélytelennek tűnő szögletbe Tóth A. fejelt bele szerencsétlenül, ami a csornai hálóba kötött ki. (2-1) A Csorna sok erőt mozgósított az egyenlítés érdekében. A 65. percben Visy Bálint labdájára Kerékgyártó önfeláldozóan robbant rá és megszerezte önmaga, és egyben csapatunk második gólját. (2-2) A 69. percben a csereként beállt Farkas Zoltán szép cselt bemutatva 14 méterről a jobb alsóba lőtt, mellyel megfordította a Csorna a mérkőzést. (2-3) A folytatásban az ETO beszorította a Csornát saját kapuja elé, és eme nyomás sajnos elérte célját a 85. percben Herczeg révén egyenlítettek a győriek. (3-3) A hajrában szétszakadt a pálya, mindkét félnek volt lehetősége megszerezni a vezetést, de több gól már nem született, így pontosztozkodás lett vége.

Preszeller Tamás: - Sajnos nem sikerült kijavítanunk a múlt heti hibáinkat. Mindkét csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki és ebből sajnos egy sokgólos mérkőzés kerekedett ki. Továbbra is a védekezésünkkel vannak gondok. Örömteli viszont, hogy ismét nagyon sok fiatal mutatkozott be, akikre remélhetőleg hosszútávon tud számítani a klub.

Varga Péter: - Jól kezdett a fiatal hazai csapat, nehezen lendültünk játékba. Sok helyzet, több hiba mindkét részről. Hiába fordítottunk, gólgazdag mérkőzésen reális eredmény született.

NBIII Nyugati csoport – 37. forduló
ETO Akadémia – Csornai SE 3-3 (1-1)
Győr, 150 néző
Jv.: Gáspár András

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem B. (Kulcsár M. 62.), Csáki, Óvári, Balogh Á. (Németh O. 62.), Moharos (Balajthy 62.), Lacza (Bánati 76.), Mitring (Herczeg 62.), Tamás K., Szabó T., Sipőcz
Vezetőedző: Preszeller Tamás

Csorna: Ficsór – Veres, Kelemen, Zámbó, Füleki, Tóth A., Kerékgyártó, Füzi (Ladjánszki 62.), Visy B., Böcskey, Márton A. (Farkas Z. 62.)
Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Moharos (3.), Tóth A. (53. ög.), Herczeg (85.) ill. Kerékgyártó (38.,65.), Farkas Z. (69.)

kép: eto.hu