A Csornai SE U14-es csapata 30 mérkőzésen 68 pontot gyűjtve magabiztosan szerezte meg a 3. helyet a Regionális bajnokságban, a házi gólkirály Varga Botond lett 35 találattal.

A Csornai SE U14-es csapata jó szezont zárt Fenyő István vezetésével. A bajnokság során csapatunk végig támadószellemben futballozott, amit a 177-51-es gólkülönbség is méltóképpen mutat. A bajnokság első helyén Szombathelyi Haladás, míg a másodikon az SC Sopron együttese végezett.

Fenyő István: - Tavaly nyáron új kihívást jelentett számomra is az u14-es csapat irányításának átvétele. Szerencsére Vági Petitől egy szinte komplett csapatot vehettem át. Kialakultak a posztok mindenki tudta mi a dolga. Személy szerint játékosként is a csapat erejében hittem nem az egyénieskedésben. Talán ezért sikerült a dobogós helyet elérni, hogy ebben javult a társaság. Voltak persze kisebb konfliktusok, de ez egy csapat életében előfordul. Az őszi illetve a tavaszi szezonban is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a srácok. Az egész csapatnak köszönöm a hozzáállást. A célunk az, hogy szorosabb mérkőzést játszunk majd az elsőkkel. Most jó pihenést kívánok játékosoknak, szülőknek. Megyünk majd előre! Hajrá Csorna!