Ilyen még nem volt, táncszakosztály indul a Csornai SE-nél! Jelentkezz minél előbb, hogy bekerülj az induló csoportokba. Az oktatás indul 2022 márciusában.

Akrobatikus Rock and Roll

Táncoktató: Stieber Csaba – HUNGARockY

Modern Tánc

Táncoktatók: Schneider Fanni, Németh-Csóka Leona – Infinity Dance factory

Társastánc

Táncoktató: Belányi-Madarász Nóra – szakosztályvezető

 

További információ kérhető Belányi-Madarász Nóra szakosztályvezetőtől az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 501 20 38
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A csoportbeosztás korosztályonként történik, az edzések időpontja 16-19 óra között kerül kijelölésre. Alsó korhatár betöltött 6. életév, felső korhatár nincs.

A táncedzéseken való részvétel ingyenes, csak az egyesületi tagdíjat kell fizetni!

Az edzések helye: Csukás Zoltán MG Szakközépiskola tornaterme

Jelentkezés 2022 január 31-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen az alábbi adatok megadásával: A meghirdetett táncstílus megjelölése, név, telefonszám, születési dátum

A táncnak rengeteg jótékony hatása van. Fejleszti a ritmusérzéket, oldja a stresszt, javítja a testtartást, növeli az állóképességet és a koncentrációs képességet!

Táncszakosztályunkkal leginkább arra törekszünk, hogy segítsük táncosaink egészséges testi-lelki fejlődését sok tánccal, mozgással és nevetéssel!