Bár csapatunk megszerezte a vezetést, de a Tatabánya megfordította a mérkőzést és a játék képe alapján túlzó arányú győzelmet aratott.

Jól kezdte a mérkőzést a Csorna és úgy tűnt sikerül a két csapat tabellán elfoglalt különbségét a pályán eltüntetni. De amíg az egyik oldalon minden befelé pattanik, a másikon meg kimaradnak a helyzetek, addig az eredmény nem lehet más, mint vereség, bár a végeredmény így is túlzónak látszik.

20. perc Visy szögletére Tóth Adrián jó ütemben érkezett és magabiztosan a kapuba lőtt. (1-0)
33. perc Árvai jó ütemben lépett ki a védők közül és a hosszúba gurított. (1-1)
60. perc Szegő szabadrúgása megpattant a sorfalon és a kapuban kötött ki. (1-2)
64. perc Jó ütemű beadásra Árvai érkezett és fejjel vette be Kantó kapuját, aki csak belekapni tudott, hárítani már nem. (1-3)
88. perc Árvai második hullámban érkezett, és a rövid alsó sarokba helyezett (1-4)

Varga Péter: - A mérkőzésen több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek. Ők viszont minden kínálkozó lehetőséget kihasználtak. Kis csapatként játékban felnőttünk a feladathoz, de ezzel semmit nem érünk.

NBIII Nyugati csoport – 13. forduló
Csornai SE – Tatabánya SC 1-4 (1-1)
Csorna, 250 néző
Jv.: Holczbauer Flórián

Csorna: Kantó – Horváth A. (Csete 70.), Kelemen, Zámbó, Papp R., Tóth A. (Nagy Á. 91.), Füzi, Kerékgyártó, Szalka (Márton 70.), Visy B. (Böcskey 82.), Szalai (Sulyok M. 46.)
Vezetőedző: Varga Péter

Tatabánya: Lóth – Árvai, Kovács I. (Márton T. 65.), Krupánszki, Kocsis, Szegleti, Katona, Szegő (Szél 81.), Molnár T., Székely, Letenyei (Batics 83.)
Vezetőedző: Gyürki Gergely

Gólszerzők: Tóth A. (20.) ill. Árvai (33.,64.,88.), Szegő (60.)

Hajrá Csorna!