Bár több helyzetet alakított ki a Csorna, a győztes gólt a Zalaegerszegnek sikerült megszerezni, akik a Csorna erejét felmérve, az NBII-es MTE-vel kooperációs szerződésben lévő játékosaikat is visszahívták a mai mérkőzésre.

Az első félidőben mindkét félnek volt helyzete, de a nagyobb lehetőségek a Csorna előtt adódtak, csakúgy mint a második játékrészben. Az 58. percben viszont egy szögletet követően Varga L. gyötörte a csornai kapuba a labdát. (1-0) A Csorna az utolsó másodpercig küzdött, még a hosszabbításban is nagy helyzetig jutott, de sajnos az eredményjelző a vendég oldalon a találkozó végén is 0-st mutatott.

NBIII Észak-Nyugati csoport – 3. forduló
ZTE FC II. – Csornai SE 1-0 (0-0)
Játékvezető: Altorjay Áron Gellért

ZTE II.: Köcse – Deme, Dóczi, Király, Varga L., Bodrogi, Csóka (Cserép 80.), Mulasics (Wolf 80.), Lengyel N. (Dobos 62.),Baloteli (Györe 75.), Tullner
Vezetőedző: Koller Zoltán

Csorna: Ficsór – Füzi (Veres 66.), Kelemen, Bolla, Füleki, Tóth A. (Németh B. 83.), Kerékgyártó, Ladjánszki (Fekete 62.), Németh Ba., Márton (Somogyi-Bakos 62.), Visy B. (Csikai 66.)
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Varga L. (58.)

Németh Szabolcs: - Mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, a játékosaim hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. Kapu előtt meg kell tanulnunk kihasználni az adódó lehetőségeket, hogy ezeket a mérkőzéseket megnyerjünk.