A Csákvár után újabb NBII-es ellenféllel ezúttal a Soroksárral mérkőzött meg a Csorna, ahol fel tudta venni a versenyt a másodosztály középcsapatával. A második játékrész első felében több helyzetet is kialakítottunk, de ezeket gólra váltani nem sikerült. A Soroksár 3-0-s győzelmet aratott. Következő felkészülési mérkőzésünk szombaton hazai pályán 10 órakor lesz a Sárvár együttese ellen.

Horváth Rudolf: - Három napon belül egy újabb NB2-es csapattal tudtunk megmérkőzni. Így egy újabb jó lehetőség nyílt a fejlődésre. Mindkét mérkőzést szinte ugyanaz a 10-12 játékos tudta lejátszani. A mérkőzést szakaszosan kell értékelni, játékban is fel tudtuk venni a versenyt a Soroksárral 60-70 percig, így egy szoros kiélezett mérkőzés alakult ki. Az utolsó 20 percben pedig a fiataloknak adtam lehetőséget, nekik pedig egy nagy ingert adott a mérkőzést. Összességében az elmúlt hét megmutatta, hogy a változások után fiatal ütőképes csapatra van kilátás Csornán.

Felkészülési mérkőzés
Soroksár SC – Csornai SE 3-0
Csorna: Ásványi – Füzi, Németh B., Bolla, Kovács Z., Tóth A., Kovács P., Ladjánszki (Zámbó B.), Somogyi-Bakos (Szalka), Márton (Nagy Á.), Németh B. (Horváth N.)
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Hajrá Csorna!