Bár a héten több nehézség is adódott, de szervezett játékkal sikerült gól nélküli döntetlennel menni a szünetre. A második játékrész elején viszont hamar hátrányba került a Csorna és rosszul jött ki az esetleges fordulópontokból.

A 46. percében egy felpasszolt labdával Szegleti lefordult védőjéről és a hosszúba lőtt. (1-0)

A 62. percben középpályán veszített labdát a Csorna, majd az előre ívelést követően Árvai magabiztosan lőtt a kapuba. (2-0)

92. percben 8 méterről Szegi lőtt a bal alsóba, ezzel beállította a 3-0-s végeredményt.

Horváth Rudolf: - Azért első a Tatabánya, mert az ilyen mérkőzéseken nehéz helyzetekben, döntő szituációkban azonnal kihasználják az ellenfél hibáit, a fordulópontokból a lehető legrosszabbul jöttünk ki. A játék képe alapján más szériában talán sokkal jobb forgatókönyv illetné ezt a mai teljesítményt.

NBIII Észak-Nyugati csoport
Tatabányai SC – Csornai SE 3-0
Tatabánya, 400 néző
Jv.: Muhari Gergő

Csorna: Ásványi – Füzi, Szabó B., Németh B., Bolla B., Nagy K. (Szőke 85.), Tóth A., Varga B., Márton (Kovács P. 79.), Vizler (Somogyi-Bakos 67.), Németh B. (Szalka 67.)
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Tatabánya: Lóth – Árvai (Szegő 71.), Kovács I. (Soltész 65.), Krupánszki, Kocsis G. (Molnár T. 60.), Szegleti, Katona K. (Forró 71.), Buna, Letenyei, Székely, Szalánszki (Klausz 65.)
Vezetőedző: Gyürki Gergely

Kiállítva: Buna (59.)
Gólszerzők: Szegleti (46.), Árvai (60.), Szegő (91.)