A Csornai SE 2013. július 5-6.-án pénteken-szombaton kispályás labdarúgó tornát szervez általános iskolák felső tagozatos tanulóinak és középiskolás diákoknak, két különböző korcsoportban. Ebben a két korosztályban várjuk iskolák, csapatok és baráti társaságok jelentkezését a csornaisportegyesüEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, a csapatvezető neve, telefonszáma, email címe, és a nevező csapat fantázianevének megadásával. A torna célja, hogy a nyári szünidő alatt sportolási lehetőséget biztosítsunk a diákok számára.

A kispályás torna helyszíne a csornai stadion füves center pályája vagy az új csornai műfüves pálya. A csapatok 60 x 40 méteres villanyvilágításos pályán, 5 x 2 méteres kapukra játszanak, 6 + 1 fővel. A mérkőzések 2 x 15 percesek lesznek és a késő délutáni óráktól a kora esti órákig tartanak majd. A torna lebonyolítása a nagypályás labdarúgás szabályai szerint történik, játékvezetőt a szervező biztosít. A tornára igazolt és nem igazolt labdarúgók egyaránt jelentkezhetnek. A csapatok számára öltözőket, ásványvizet és megkülönböztető mezeket biztosítunk. A torna lebonyolításának pontos programját, a nevező csapatok létszámának ismeretében, e-mailben közöljük, a tornát megelőző hét közepéig a nevezettekkel.

A kispályás foci tornára nevezési díj nincs! A korosztályok győztes csapatai kupát és oklevelet, a legjobb mezőnyjátékosok, kapusok és gólkirályok pedig futball labdákat kapnak díjazásként. A tornán jól szereplő gyermek és ifjúsági labdarúgók, a nyár folyamán részt vehetnek a Csornai SE korosztályos csapatainak felkészülésén, amelyek a következő bajnoki szezonban az NB II-es bajnokságban szerepelnek majd!

A nevezési határidő: 2013 június 30. (vasárnap). A tornáról felvilágosítást kapni a 06304447700 telefonszámon Rokob Pétertől a Csornai SE utánpótlás szakmai vezetőjétől lehet.