Komárom 200 néző,vezette: Papp Ákos

Komárom:Dold - Agg, Bán, Tőcsér, Csonka P., Pekler(Mezei), Vigh, Nagy R., Simigla, Nagy Z.(Tóht), Gulyás(Szabó) Edző:Milus Olivér

Csorna:Lőre - Nagy Sz., Jakab, Fehér, Csonka B., Dorogi, Varga, Horváth(Kiss), Leal(V.-Torma), Lajtos, Gál B.(Balla) Edző: Varga Péter

 

 

Elég hidegben és mély talajú pályán kezdődött a mérkőzés. Az első húsz percben mezőnyjáték folyt, ismerkedtek a csapatok, majd a 23. percben Horváth kapott remek kiugratást, aki egy az egyben megverte emberét és a ziccerbe levő játékossal szemben Vigh szabálytalankodott, amiért azonnal kiállította a játékvezető teljesen jogosan. Az emberelőnyben futballozó vendégek lassan átvették a kezdeményezést, több nagy helyzetet alakítottak ki ám a gólra a 41. percig kellett várni. Bal oldali beívelést követően a kapu előtt pattogott a labda, amit Gál B. juttatott a kapuba (0:1). A 43.percben az első kiállításnál reklamálásért sárga lapot kapó Csonka P. is a kiállítás sorsára miután csúnyán buktatta Dorogit. Hamar gólra váltotta a kettős emberelőnyét a csornai csapat, 43. percben egy kapu előtti tűzijáték után Horváth emelte vissza a labdát háttal a kapunak, ahol Leal a legjobbkor érkezett és bekotorta a labdát a hálóba (0:2).

 

A második játékrészben teljesen feladta a támadás lehetőségét a hazai csapat, a Csorna kapuja elé szegezte őket és sorra alakította ki a kisebb nagyobb lehetőségeket,  50. percben Leal lőtte bele a kapusba Lajtos begurítását.de a harmadik gól "csak" az 54. percben született meg. Nagy Sz. jobb oldalról ívelte be a labdát, amit Gál vett át és fordulásból elrúgta a kapus lábai között (0:3). Nagy Sz. volt az előkészítője a negyedik gólnak is, egy lapos szabadrúgást gyönyörűen pörgetett Gál elé aki ziccerben nem is hibázott és megszerezte csapata negyedik, önmaga harmadik gólját (0:4). A csereként beálló V.-Torma került ziccerbe Csonka B. kiugratását követően ám a kapus bravúrral hárítani tudott. Nem úgy a 80. percben amikor szintén V.-Tormával került szembe, aki egy csel után okosan kilőtte a hosszú sarkot (0:5).

 

A mérkőzés teljesen egyoldalúvá vált a kiállításokat követően, a hazai csapat minden erejét felőrölte a védekezés, ám a vendégek okosan használták ki a kettős emberelőnyüket és helyzetek tömkelegét kidolgozva még nagyobb arányú győzelmet is megérdemelt volna.

Jók:Bán, Simigla, Majer ill. Gál B., Fehér, Varga, Lajtos

Milus Olivér: Gratulálok a Csornának, érvényesítették a papírformát.

Varga Péter: Fegyelmezett játékkal járultunk hozzá "öregedő" kapusunk születésnapjához, melyhez olykor ötletes játékunk is párosult.

 

A műfüves pálya foglaláshoz az elérhetőségeknél megadott email címre kell elküldeni az adatokat.

Utánpótlás csapataink a hétvégén hazai pályán fogadták az SC Sopron B csapatait.

U-17: A csornai U-17-es csapat tagjai fordulatos mérkőzésen kétgólos hátrányból még fordítani tudtak, de végül 4:3-ra alul maradt a vendégegyüttessel szemben.

Csornai Se - SC Sopron B 3:4 Csornai gólszerzők: Kecskeméti Ferec, Tóth Kristóf, Luisser Richárd

U-19: Ellenben az ifisták viszonylag sima mérkőzésen 2:0-ra legyőzték vendégeiket.

Csornai Se - SC Sopron B 2:0 Hazai Gólszerzők: Eőry Alex, Győrvári Bence

Hévíz 200 néző,vezette: Papp Ákos

Hévíz:Szabó - Herbály, Balogh, Vasas, Horváth Máté(Buza), Karika, Dudar(Torsa), Bárkányi, Fisli, Horváth Milán, Kónya Edző: Fisli Gyula

Csorna:Lőre - Nagy, Jakab, Fehér, Csonka, Dorogi, Véghelyi, Geri, Sarus(Maidics), Kiss M.(Ködmön), Gál B.(Mondovics) Edző: Varga Péter

 

Jó időben, de nagyon mély talajú pályán kezdték a csapatok a mérkőzést. Az első vendég helyzetre 9 percet kellett várni, egy hévizi szöglet után Sarus ugratta ki Gált, ám a kapus védte a bal felsőbe tartó labdát. A 17. percben Geri szánta el magát váratlanul lövésre és 40 méteres bombáját hatalmas bravúrral hárította Szabó. A 26. percben Geri hosszú indítását Dorogi vette át majd passzolta Kisshez, aki nagyszerű ütemben ugratta ki Dorogit és önzetlen visszagurítását Gál 10 méterről könyörtelenül zúdította a kapu jobb felső sarkába (0:1).

A második játékrész 54. percében Sarus kötött csomót a védője lábára, bal oldali beadása Gált találta meg, aki egy átvétel után ballal lött a jobb kapufa mellé, de a kapus szögletre mentett. Az 56. percben megduplázta előnyét a vendég együttes. Sarus remekül belőtt szögletét Dorogi fejelte 7 méterről az ellenfél hálójába (0:2). A 80. percig kellett várni az egyetlen hévizi helyzetre, Torsa csúsztatott meg egy felívelést, amivel Horváth Milán került szembe Lőrével, de próbálkozásába beleért a kapus és a továbbcsorgó labdát Jakab vágta ki a gólvonalról.

A hazai csapat az egész mérkőzés során felívelésekkel próbálkozott, amiket a vendég védők rendre lefüleltek és szervezett védekezésüknek, egy szépségdíjas akciógólnak valamint egy szögletből elért fejesgólnak köszönhetően magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak, a kapura nem sok veszélyt jelentő Hévíz ellen.

Jók: Mindenki ill. Szabó, Bárkányi, Karika

Fisli Gyula: Megérdemelt vereséget szenvedtünk.

Varga Péter: Rapszódikus csapatomból amíg a múlt héten senki ma mindenki jól játszott.

Felemásan szerepelt ifjúsági és serdülő csapatunk Andráshidán. Míg a serdülőcsapat 2:1 arányban győzni tudott Csonka Milán és Bősze Péter góljaival, az ifjúsági csapat 4:2-re kikapott. A csapatunk mindkét gólját Soós Márk szerezte.

A elmúlt hétvégén magabiztos győzelmet aratott a Csorna I. kézilabda csapata Győrújbaráton.

Győrújbarát - Csorna I. 16:29

Csornai gólszerzők:Bárkovics Renáta 6, Bognár Orsolya 1, Földesi Krisztina 1Füstöss Júlia 4, Galumba Lívia 5, Pálla-Kocsis Adrienn 2, Rigó Roberta 3, Szalay Zsófia 5, Tóth Gabriella 2

A Csorna II. csapata december 9-én 15:00-kor játsza le 6. fordulós mérkőzését a Moszonszolnok II ellen.