Serfőző pazar találatával korán vezetést szerzett a Csorna, majd a második játékrész elején Balázsovics egyenlített. A Csorna, így megérdemelt bravúros egy pontot szerzett a dobogós Érd otthonában és folytatja immáron 5 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját.

Jól kezdődött a találkozó a Csorna számára. A 7. percben Czanik mélységi indítását Serfőző kapásból, védhetetlenül a hosszúba bombázta. A folytatásban mindkét együttes előtt adódtak nagy lehetőségek, de a kapusok résen voltak. A második félidő alighogy megkezdődött a frissen beállt Balázsovics első labdaérintéséből bevette Dénes Zsolt kapuját. A folytatásban mindkét fél eldönthette volna a találkozót, de összességében igazságos eredmény született.

Limperger Zsolt: - Húsz perc előnyt adtunk a Csornának, jobban pörögtek, mint mi. Utána rendeztük sorainkat és ha van egy kis szerencsénk, akár nyerhettünk is volna. Összességében igazságos eredmény született.

Takács Gábor: - Hétközben is mérkőzést játszottunk, ami azért benne volt a lábakban. De úgy érzem, amit elterveztünk azt maximálisan megvalósították játékosaink.

NBIII. - Nyugati csoport 26. forduló
Érdi VSE – Csornai SE 1-1 (0-1)
Érd, 250 néző
Játékvezető: Szigetvári Márk

Érd: Kertész – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. (Tárkányi 81.), Koós, Pallagi, Melczer (Kónya 78.), Kalmár (Balázsovics 46.), Kelemen P., Németh G.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Csorna: Dénes – Füredi, Hajba, Nagy Sz., Litresics, Kelemen M., Kerékgyártó, Czanik, Simon A. (Horváth M. 78.), Serfőző (Kovács L. 62.), Németh B. (Pataki 56.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Gólszerző: Balázsovics (47.) ill. Serfőző (7.)

Kép: Balogh István/Érdi VSE