Bár a kimagaslóan jó játék elmaradt, de a Csorna begyűjtötte a kötelező 3 pontot és készülhet a szombati Lipót elleni rangadóra!

A várakozásoknak megfelelően masszív védekezést mutatott a Gönyű együttese, melynek áttörésére egészen a 32. percig kellett várni. Ekkor egy lecsorgó labdát 16 méterről Kerékgyártó lőtt a jobb alsóba. Sokáig nem jött az áttörést meghozó második találat és jól tartotta magát a tabella 12. helyén álló ellenfelünk. A 82. percben viszont Németh Balázs révén sikerült megszerezni második gólunkat, majd Farkas egyéni félpályás szólójával végleg eldöntötte a 3 pont sorsát. A találkozó hajrájában azért még Póczik révén szépített a lelkesen küzdő hazai alakulat.

A Csornára szombaton nagy megmérettetés vár, hisz a szezon egyik legjobban várt összecsapása következik. Csapatunk a Varga Péter áltál irányított, eddig hibátlan Lipót együttesét fogadja.

Horváth Péter: – Időnként jól játszva megnehezítettük a jó erőkből álló ellenfelünk dolgát.

Marton Miklós: – A jó játék elmaradt, a kötelező eredményt hoztuk, készülünk a következő mérkőzésre.

Duna Takarék Megyei I. – 12. forduló
Gönyű SE - Csornai SE 1-3 (0-1)
Gyönyű, 150 néző
Jv.: Fuhrmann József


Gönyű: Tóth M. – Nagy M., Máté (Sovány), Kovács M., Farkas B., Végh, Póczik, Böcz (Lanczendorfen), Püspök, Tóth R., Sárközi (Kiss Z.)
Vezetőedző: Horváth Péter

Csorna:
Dénes Zs. – Papp R., Fehér, Farkas D., Baranyai, Csikós, Kerékgyártó (Tarcsay), Szakács (Detrik), Visy, Simon A., Németh B.
Vezetőedző: Marton Miklós

Gsz.: Póczik, ill. Kerékgyártó, Németh B., Farkas D.



Kép: Járeb Jutka