Sok helyzetet kialakítva, de sokat el is puskázva háromgólos győzelmet aratott a Csorna az ember hátrányban is jól küzdő Gönyű együttese ellen.

Nagy csornai labdabirtoklási fölénnyel kezdődött a mérkőzés. A 25. percben Visy B. egymaga bolondította meg a fél gönyűi csapatot, 20 méteres partizánakciója után a kapus és elfektette és higgadtan lőtt a kapuba. (1-0) A folytatásban a Csorna Füleki révén büntetőt is hibázott. A 34. percben Winkler kapott csodálatos indítást, egy védőt kicselezve 10 méterről gyönyörűen gurított vissza a rövidbe, ezzel megszervezte első csornai gólját tétmérkőzésen.(2-0) A második játékrészben a vendégek részéről Tarcsa a kiállítás sorsára jutott, de 10 emberrel se tört meg a Gönyű, sőt kontrákból kisebb-nagyobb veszélyeket is okoztak. Egy perccel beállása után Szakács Marcell gól szerzett, és beállította a 3-0-s végeredményt. A találkozón Kecskeméti Zoltán személyében újabb ifistánk mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. A forduló rangadóján 3-1-re legyőzte a Kapuvár a Sopron együttesét, így pontszámban beértük a hűség városát. A következő fordulóban Győrszentivánra látogat csapatunk.

Mayer János: - Örülünk a győzelemnek, de remélem lesz sokkal jobb is a játékunk.

Kertész Balázs: - Igazságos eredmény született.

DunaTakarék Megyei I. osztály – 18.forduló
Csornai SE – Gönyű SE 3-0(2-0)
Csorna – 150 néző
Jv.: Juhász Bálint

Csorna: Soós B. – Varga J., Fehér, Kovács-Galavics, Papp R. (Kecskeméti 74.), Visy D., Detrik (Szalai 66.), Németh B. (Kristóf L. 54.), Winkler, Visy B.(Bősze 74.), Füleki (Szakács 66.)
Vezetőedző: Mayer János

Gönyű: Rom – Nagy M., Pongrácz, Kovács-Gadanecz, Varga R., Fekete Sz. (Póczik R. 46.), Terdik (Vörös 46.), Tarcsa, Czeitler, Takács, Papp T.
Vezetőedző: Kertész Balázs

Gólszerzők: Visy B. (25.), Winkler (34.), Szakács (67.)
Kiállítva: Tarcsa (58.)