Az alsóház 2. helyén végzett U14-es csapatunk, akik a tavasz folyamán 12 mérkőzésen több, mint 70 gólt szereztek!

A szezon során nagy fejlődésen ment keresztül az U13-as csapatunk, akik az alsóházban 10-ből 9 mérkőzést meg is nyertek.

A többségében 2013-ban született labdarúgóink produktív évet zártak, az U12-es Regionális bajnokság felsőházába jutottak és sok rangos tornán is megméretteték magukat.

 

Tartalmas szezont tudhat a háta mögött a Csornai SE U9-es labdarúgó csapata. a szezon során fokozatos fejlődést mutatottak be a játékosok.

A Csornai SE U19-es labdarúgó csapata felemás szezont zárt végül az Alsóház 5. helyén végzett. A szezon során viszont 6 utánpótlás korú játékosunk mutatkozott be az NBIII-ban és többen a felnőtt csapat edzésein is részt vehettek.

Sikeres évet zárt a Csornai SE U10-es labdarúgó csapata, ami az lemúlt években/hónapokban a Körzet Körzet Központunkhoz tartozó tehetséges fiatalokkal is bővült. Játékosaink sok nemzetközi és hazai megmérettetésen bizonyították, hogy bárkivel képesek felvenni a versenyt.

A szezon során sok versenyzési lehetőséghez jutott U8-as csapatunk, akik a közösséghez tartozás érzése, az örömteli pillanatok, a kitartás mellett az eredményes szereplés ízét is gyakran megtapasztalhatták.

Sikeres évet zárt a Csornai SE U7-es korosztálya, ahová az ovifocin keresztül rengeteg ifjú labdarúgó palánta került be, akik az edzéseken kívül rengeteg tornán mutathatták meg elsajátított tudásukat.

Az MLSZ Regionális Alap Északnyugati csoportjában ősszel a középmezőnyben végzett a csornai U15-ös csapat 1 ponttal lemaradva a Felsőházról. A tavaszi idényben az Alsóházban a dobogó 2. helyére sikerült odaérni 49 rúgott és 22 kapott góllal.