A Csornai SE U19-es labdarúgó csapata felemás szezont zárt végül az Alsóház 5. helyén végzett. A szezon során viszont 6 utánpótlás korú játékosunk mutatkozott be az NBIII-ban és többen a felnőtt csapat edzésein is részt vehettek.

Sikeres évet zárt a Csornai SE U10-es labdarúgó csapata, ami az lemúlt években/hónapokban a Körzet Körzet Központunkhoz tartozó tehetséges fiatalokkal is bővült. Játékosaink sok nemzetközi és hazai megmérettetésen bizonyították, hogy bárkivel képesek felvenni a versenyt.

A szezon során sok versenyzési lehetőséghez jutott U8-as csapatunk, akik a közösséghez tartozás érzése, az örömteli pillanatok, a kitartás mellett az eredményes szereplés ízét is gyakran megtapasztalhatták.

Sikeres évet zárt a Csornai SE U7-es korosztálya, ahová az ovifocin keresztül rengeteg ifjú labdarúgó palánta került be, akik az edzéseken kívül rengeteg tornán mutathatták meg elsajátított tudásukat.

Az MLSZ Regionális Alap Északnyugati csoportjában ősszel a középmezőnyben végzett a csornai U15-ös csapat 1 ponttal lemaradva a Felsőházról. A tavaszi idényben az Alsóházban a dobogó 2. helyére sikerült odaérni 49 rúgott és 22 kapott góllal.

A Csornai SE U16-os labdarúgó csapata magabiztosan nyerte meg az U16-os Regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjának alapszakaszát, de a szabályok értelmében a felsőházi rájátszásra ezeket az eredményeket törölték. A felsőházban is eredményesen szerepeltek labdarúgóink és bronzérmet szereztek!

A Csornai SE U8-as csapata látványos fejlődésen ment keresztül a szezon folyamán.

 

A Csornai SE U7-es korosztályban a játék megszerettetése mellett folyamatosan tornákon vesznek részt játékosaink. Az ovifoci programból szerencsére sokan tudnak továbblépni U7-es csapatainkba.

A Csornai SE U9-es csapata a Körzeti Bozsik tornák mellett, hazai és nemzetközi versenyeken is megméretteti magát, emellett a Téli Futsal sorozatban is részt vesz, ezzel is biztosítva sportolóinknak a megfelelő mennyiségű játéklehetőséget.