A Csornai SE U8-as csapata látványos fejlődésen ment keresztül a szezon folyamán.

 

A Csornai SE U7-es korosztályban a játék megszerettetése mellett folyamatosan tornákon vesznek részt játékosaink. Az ovifoci programból szerencsére sokan tudnak továbblépni U7-es csapatainkba.

A Csornai SE U9-es csapata a Körzeti Bozsik tornák mellett, hazai és nemzetközi versenyeken is megméretteti magát, emellett a Téli Futsal sorozatban is részt vesz, ezzel is biztosítva sportolóinknak a megfelelő mennyiségű játéklehetőséget.

A Csornai SE U10-es labdarúgó csapata rangos hazai és nemzetközi tornák mellett a Körzeti és Régiós Bozsik Tornákon szerepelt. A folyamatos fejlődés mellett szép eredményekben sem volt hiány.

A Csornai SE U12-es csapata a Regionális bajnokságban teljesítményével kivívta tavaszra a felsőházi szereplést, emellett Körzeti és Régiós Bozsik tornákon, nemzetközi rendezvényeken és a Téli Futsal bajnokságban is biztosítva volt a versenyeztetés a 2013-as korosztály számára.

A Regionális U13-as bajnokságban lévő együttesünk fő ereje a csapategység, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy tavasszal több, mint egy kezdőcsapatnyi játékos - egész pontosan 10-en is – bevették az ellenfél kapuját.

A Regionális U14-es bajnokságban csapatunk javarészt egy évvel fiatalabb játékosokból áll, mint ellenfeleink, de a jó hozzáállásnak köszönhetően ezt a különbséget egyre jobban el tudták tüntetni és felzárkóztak a középmezőnyhöz.

Az MLSZ Regionális Alap Északnyugati csoportjában a középmezőnyben végzett az U15-ös csapatunk, egy ponttal maradt le a Felsőházról!

 

A Regionális bajnokság alapszakaszában 10 győzelemmel, 1 vereséggel és 43-16-os gólkülönbséggel első helyezést ért el a Csornai SE U16-os csapata. Tavasszal a felsőházban folytatja a küzdelmeket.