Az MLSZ Regionális bajnokság Nyugati csoportjában U16-os csapatunk a 4. helyen végzett. A bajnokság gólkirálya egyesületünkből került ki, Horváth Noel 41-szer talált az ellenfelek kapujába.

A Regionális Bajnokság Nyugati csoportjában U15-ös csapatunk jó szezont futott és a felsőház 2. helyén végzett.

Egyesületünk Szanyban rendezte az I. Csornai Téli Kupát, ahol csapatunk a második helyet szerezte meg nagy csatában a Király SZE mögött. A legjobb hazai játékosnak a szakvezetők Egyházy Benettet választották.

A Csornai SE U11-es korosztálya ezen szezonban több fronton is helyt állt, adott játékost az U12-es csapatba, emellett U11 Régiós és Körzeti tornán is szerepeltek játékosaink.

Nehézkes kezdés után összeérett U16-os leány labdarúgó csapatunk, akik a Regionális bajnokság 5. helyén telelnek.

Az U19-es Regionális bajnokságnak fiatal kerettel vágott neki a Csornai SE, ahol bizakodó és eredményes teljesítményt nyújtott.

Az MLSZ Regionális U15 Bajnokság Nyugat „B” csoportjában 8 csapat közül a 4. helyen végzett a Csorna és jövőre a felsőházban folytathatja a tavaszi szezont.

A Csornai SE U14-es labdarúgó csapata az MLSZ Regionális bajnokság Nyugati csoportjában szerepel. Folyamatosan javuló játékkal a szezon végére felvette a bajnokság ritmusát csapatunk.

A Csornai SE U9-es korosztálya látványos fejlődésen ment keresztül a szezon folyamán, célunk minél nagyobb versenyzési lehetőség biztosítása játékosainknak, további fejlődésük érdekében.

1. oldal / 4