Bő negyed óra elteltével már kétgólos bicskei vezetést mutatott az eredményjelző, de nem tört össze a Csorna, sőt több helyzetet is kialakított és igyekezett átvenni a játék irányítását. Az első félidőben Nagy Kevin góljával sikerült szépíteni. A második játékrészben sok energiát mozgósított a Csorna a pontszerzésért, de a 82. percben egy kontra végén Gaszner eldöntötte a 3 pont sorsát.

Fordulatos mérkőzésen sok helyzetet alakított ki a Csorna, mégis a Gyirmót jutott vezetéshez. A második játékrészben előbb Márton Adrián találatát érvénytelenítette a játékvezető, majd Füzi Ákos már érvényes találatot szerzett. A folytatásban még volt esélye a Csornának megszerezni a vezetést, de egy gyirmóti kontrát követően Márton Adrián a kiállítás sorsára jutott. Az eredmény már nem változott, így pontosztozkodás lett a vége.

 

Az első félidő közepén egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést a felcsúti alakulat. A második játékrészben többet birtokolta a labdát a Csorna, de az 55. percben Vajda beállította a 2-0-s végeredményt. A mérkőzésen debütált újabb csornai születésű játékos, a 16 éves Varga Botond.

A nagy akarattal játszó Csorna, Füzi Ákos góljával 1-0-s győzelmet aratott a Balatonfüred együttese ellen, mellyel tavasszal hazai pályán őrzi 100%-os mérlegét.

 

A múlt héten a Tatabányát legyőző Budaörs ellen, bíztató játékot nyújtva, felvette a versenyt a Csorna, de szerencsétlen gólokat kapva végül 2-0s vereséget szenvedett.

Magabiztos játékkal 2-0-s győzelemmel nyitotta meg a tavaszt a Csorna a ZTE II. ellen!

 

A Csorna hatodik felkészülési mérkőzésén az NBIII Dél-Nyugati csoportjának egyik élcsapata, a Nagykanizsa otthonában játszott hasznos találkozót.

A Csákvár után újabb NBII-es ellenféllel ezúttal a Soroksárral mérkőzött meg a Csorna, ahol fel tudta venni a versenyt a másodosztály középcsapatával. A második játékrész első felében több helyzetet is kialakítottunk, de ezeket gólra váltani nem sikerült. A Soroksár 3-0-s győzelmet aratott. Következő felkészülési mérkőzésünk szombaton hazai pályán 10 órakor lesz a Sárvár együttese ellen.

A télen nagy átalakuláson átesett Csorna felnőtt a feladathoz, az NBII-es Csákvár ellen 1-0-s vereséget szenvedett.