Utolsó felkészülési mérkőzését 8-2-re nyerte meg a Csorna a szlovák Nádszeg együttese ellen, így győzelemmel hangolt a február 12-én 14 órakor megrendezendő Kelen elleni idegenbeli bajnokira.

Tizenegy gólt szerezve fölényes győzelmet aratott a Csorna az utolsó előtti felkészülési mérkőzésén a Vas megyei I. osztály 3. helyén álló Celldömölk ellen.

A Csornai SE felnőtt labdarúgó csapata újabb edzőmérkőzést játszott szombaton, ahol a Vas megyei I. osztály egyik bajnokesélyesét fogadtuk. A szombathelyi együttes 2-1-es győzelmet aratott.

Jó iramú, kilenc gólos felkészülési mérkőzést játszott a Csornai SE felnőtt labdarúgó csapata az Illés Akadémia együttese ellen, ahol 5-4-es szombathelyi siker született. Következő felkészülési mérkőzésünk is hazai pályán lesz, szombaton 12 órakor a Király együttesét fogadjuk.

Felnőtt labdarúgó csapatunk első felkészülési mérkőzését a Szombathelyi Haladás ellen játszotta, ahol egy jó iramú mérkőzésen, a második félidőben felnőttünk a Haladás mellé. A találkozó jól szolgálta mindkét csapat felkészülését.

A szépítő csornai találat után sajnos nem a felzárkózás kezdődött meg, hanem a hibáknak köszönhetően a Puskás Akadémia játékosai ajándékba kaptak helyzeteket, amiket nagy magabiztossággal értékesítettek, nagy különbségű vereség lett a vége.

Gyorsan kétgólos vezetéshez jutott a III. Kerület, de ez nem törte meg a Csornát. A szépítő találat után több lehetősége is akadt csapatunknak az egyenlítés megszerzésére, de az végül nem sikerült.

Az első félidő derekára már két gólos hátrányba került csapatunk, de maradt tartás a Csornában. Márton góljával korán jött a szépítés és pár pillanatig, az egyenlítés szele is megcsapta együttesünket, de les miatt Márton második találatát érvénytelenítették. A folytatásban hősiesen küzdött a Csorna, több helyzetet is kialakítva, de ezek gólt sajnos már nem eredményeztek.

A mérkőzés elején megszerezte a vezetést a Csorna, az első játékrész közepén egyenlített a Budaörs. A második félidőben bár több helyzetet is kidolgozott a Csorna, de ezeket nem sikerült gólra váltani, így 1-1 ponttal hagyták el a pályát a csapatok.