A találkozó elején az ETO gyorsan megszerezte a vezetést, majd a Csorna még az első félidőben megfordította a mérkőzést. A második játékrészben 3-1-re is vezettünk Németh B. révén, de az ETO a hajrában három gólt szerezve megfordította az összecsapást.

Kiegyenlített küzdelem folyt játékban, a vezetést a Haladás szerezte meg. A vendégek kiállítása után a Csorna fölényben játszott, ami Csikai góljával az egy ponthoz volt elég.

 

Bár az első félidőben több helyzetet alakított ki a Csorna, az első félidő legvégén a Komárom szerezte meg a vezetést, végül 2-0-s győzelmet aratott.

 

Mindkét félnek volt esélye, hogy megszerezze a vezetést, ez Somogyi-Bakos révén a Csornának sikerült, de a hajrában Kocsis fejesével egyenlített a Sopron.

A második játékrészben jelentősen feljavult a Csorna játéka, sok helyzetet alakított ki a Csorna, de ez is kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

A III. kerület már hamar kétgólos előnyre tett szert, majd a szünetre már 4-0-ás eredménnyel mehetet pihenni.

 

A bajnokaspiráns Tatabánya 2-0-s győzelmet aratott csapatunk ellen. A Csorna a következő fordulóban a listavezető III. Kerület otthonába látogat.

A négy büntetőt hozó mérkőzésen kétgólos hátrányból felállt a Csorna, de a Dorog harmadik 11-esével a végén eldöntötte a mérkőzést.