A tavaszi szezonban a Csorna tudta először legyőzni saját otthonában a Komárom együttesét. Nagy csapatmunkával, Márton duplájával győzelemmel zárta a szezont csapatunk!

 

Nagy izgalmakat hozott a megyei rangadó, ahol a Sopron szerezte meg a vezetést, de a Csorna egyenlített, majd nagyot küzdött a győztes találatért, ez azonban elmaradt.

Németh Balázs 8. percben szerzett góljával, csapatként nagyot küzdve megtörte a jeget a Csorna és elhozta idegenből a három pontot.

 

Sokáig jól tartotta magát a Csorna, de egy büntetővel vezetést szerzett a Veszprém, majd csapatunk is tizenegyeshez jutott, de nem élt a lehetőséggel. A Veszprém 2-0-s győzelmet aratott.

Korán 3-0-s előnyt szerzett a fővárosi alakulat, de a négyes csere után csapatunk játéka megváltozott és izgalmas hajrának nézhettünk elébe. Felzárkózni sikerült, de egyenlíteni nem.

 

Bár a héten több nehézség is adódott, de szervezett játékkal sikerült gól nélküli döntetlennel menni a szünetre. A második játékrész elején viszont hamar hátrányba került a Csorna és rosszul jött ki az esetleges fordulópontokból.

Márton góljával a Csorna szerezte meg a vezetést, de az első játékrész hajrájában egalizált a Dorog, majd a második félidőben fordított is. Bár megvoltak a helyzetek az egyenlítésre, de pont nélkül maradt a Csorna. A Csornában újabb saját nevelésű fiatal debütált Benszki Bence személyében.

Bő negyed óra elteltével már kétgólos bicskei vezetést mutatott az eredményjelző, de nem tört össze a Csorna, sőt több helyzetet is kialakított és igyekezett átvenni a játék irányítását. Az első félidőben Nagy Kevin góljával sikerült szépíteni. A második játékrészben sok energiát mozgósított a Csorna a pontszerzésért, de a 82. percben egy kontra végén Gaszner eldöntötte a 3 pont sorsát.

Fordulatos mérkőzésen sok helyzetet alakított ki a Csorna, mégis a Gyirmót jutott vezetéshez. A második játékrészben előbb Márton Adrián találatát érvénytelenítette a játékvezető, majd Füzi Ákos már érvényes találatot szerzett. A folytatásban még volt esélye a Csornának megszerezni a vezetést, de egy gyirmóti kontrát követően Márton Adrián a kiállítás sorsára jutott. Az eredmény már nem változott, így pontosztozkodás lett a vége.