Bár betegséghullám miatt kicsi, de annál sikeresebb csapattal szerepeltek a Csornai SE karatékái a várpalotai Diákolimpia elődöntőjében, ahonnan 3 arany, 1 ezüst és 2 bronzéremmel távoztak, emellett Szelőczei Noémi, Németh Panka és Németh Adrián is kvalifikálta magát az országos döntőre!


A hétvégén került megrendezésre a szlovákiai Ekelen az V.Polgármester Kupa, ahol 153 kezdő és 130 haladó karatéka mérte össze tudását. A Csornai SE karate szakosztályát 16 fő képviselte, és 14 érmet sikerült szerezniük.


A 2016/17-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpia Országos Döntőjét 2017. március 4-én rendezték a Veszprém Arénában, melyre két területi elődöntőről, 57 egyesületből jutottak be a legjobbak. A Csornai Sportegyesületet 6 versenyző képviselte, akik 4 érmet is szereztek, és Markó Csanád kétszer is a dobogó legfelső fokára állhatott.


Szombaton Várpalotán utánpótlás karatésaink sikerrel vették a Diákolimpia területi elődöntőjét és az összes versenyzőnk bejutott a március 4.-én Veszprémben tartandó országos döntőre.


Szombaton közel 200 fő részvételével került megrendezésre a Csornai SE Karate-szakosztályának szervezésében a „10 órás Küzdőedzés”.  Egy jó hangulatú rendezvény volt, ahol több stílus is képviseltette magát és gyakorolhatta a küzdelem több formáját is. 

1. oldal / 2