Szombaton közel 200 fő részvételével került megrendezésre a Csornai SE Karate-szakosztályának szervezésében a „10 órás Küzdőedzés”.  Egy jó hangulatú rendezvény volt, ahol több stílus is képviseltette magát és gyakorolhatta a küzdelem több formáját is. 

A Csornai SE Karate-szakosztályának vezetője, Sensei Horváth Tibor elmondta több stílusban majd 20 klub képviseltette magát.

 - A közel 200 résztvevő az ország  több területéről érkezett. Részt vettek a rendezvényen a kecskeméti, a nagyatádi, a komáromi-almásfüzítői, a veszprémi, a siófoki, a répcelaki, a móri, a győri, a tatai, a szombathelyi, a tarjáni, a pécsi, a szlovákiai kyos barátaink is. Sopronból két klub is képviselte magát és persze a hazai kapuvári és csornai karatésok is.  A bősárkányi Thai-box csapattal kesztyűs stílusban, míg a Shaolin Kung Fu-s csapattal érintéses küzdelmeket lehetett gyakorolni. A küzdelmek nagy része viszont kyokushin pont szisztéma ill. Full- Contact rendszerben zajlottak.  A délelőtt folyamán a karatésok mellet a csornai judosok is tatamira léptek színesítve a harcművészet sokoldalúságát.


A délutáni órákban jöttek a szakmai programok. A szakmai programok zárásaként a Dan felkészítő edzést várták még sokan, hisz ez is része a felkészülésnek, hogy a nyári Nemzetközi táborban sikeres vizsgát tehessenek. Shihan Kálóczi elégedetten nyugtázta, hogy a tanítványok megfelelő módon gyakorolnak a megmérettetésre. A nap végén boldogan, fájó végtagokkal, de jó érzéssel távoztak a résztvevők, miszerint jövőre újra találkozunk.