A négy büntetőt hozó mérkőzésen kétgólos hátrányból felállt a Csorna, de a Dorog harmadik 11-esével a végén eldöntötte a mérkőzést.

18. p.: A játékvezető kezezést látott a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Vígh értékesítette. 1-0.

22. p.: A játékvezető ismét szabálytalanságot állapított meg a 16-oson belül, ezúttal Tóth L. váltotta gólra a 11-est. 2-0.

59. p.: Szép végigjáratott támadás után Veres beadását Visy elöl Márton elé fejelték a dorogi védők, aki kapásból védhetetlen a jobb felsőbe lőtt. 2-1.

81. p.: Kelement rántották le a dorogi 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. Kerékgyártó állt a labda mögé, aki magabiztosan lőtt a kapuba. 2-2.

87. p.: Bolla szabálytalansága után harmadik büntetőjéhez jutott a Dorog, amit Tóth a jobb kapufa mellé helyezett. 3-2.

Urbán Flórián: - Talán mindent elmond, hogy mindhárom gólt 11-esből kaptuk. Ilyen egyéni hibákat nem lehet elkövetni. 2-0 után volt tartása a csapatnak, visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos ez sem volt elég a pontszerzéshez.

NBIII Észak-Nyugati csoport 9. forduló
Dorogi FC – Csornai SE
Dorog, 350 néző
Jv.: Holczbauer Flórián

Dorog: Tulipán - Tóth L., Ferkó, Selmeci, Berkó, Harmat (Szerencsi, 77.), Vígh Á. (Nagyházi, 64.), Papp M., Kovács O. (Hoszpodár, 59.), Balla, Tomás
Vezetőedző: Bekő Balázs

Csorna: Lázár - Veres, Bolla (Papp R., 85.), Márton (Csikai, 77.), Kerékgyártó, Visy (Németh B., 77.), Kelemen M., Németh B., Somogyi-Bakos (Ladjánszki, 65.), Tóth A. (Domján, 65.), Kovács Z.
Vezetődző: Urbán Flórián

Gólszerzők: Vígh (18.), Tóth L. (21.85.) ill. Márton (59.), Kerékgyártó (81.)

Kép: kemma.hu