Bár a Csorna kezdte kezdeményezően a játékot, az első két gólt a felcsúti alakulat szerezte. A második játékrészben korán szépített a Csorna, de a fordulópontokból rosszul jött ki.

33. p: Jobb olali beadást Magasföldi fejelte a csornai kapuba. 0-1.

42. p: Bal oldali beadást követően Magasföldi érkezett, aki belsővel a hosszúba lőtt. 0-2.

47. p: Visy Bálint rúgta keresztbe a labdát, majd a befelé mozgó Csikai fordulatból Kerékgyártó elé tálalt, aki a hálóba bombázta a labdát. 1-2.

72. p: A Csorna mindent megtett az egyenlítésért, de az 1-3-as végeredményt a vendégek játékosa, Vékony Bence állította be. 1-3.

Németh Szabolcs: - A mai mérkőzésen csapatom mezőnyben jól futballozott, viszont sajnos ez nem párosult ma győzelemmel, ezért nagyon szomorúak vagyunk. Sajnos hátul elkerülhető gólokat kaptunk, ennek következménye, hogy ismét gratulálnunk kellett az ellenfélnek.

NBIII Észak-Nyugati csoport – 6. forduló
Csorna-Puskás Akadémia II. 1-3 (0-2)
Csorna, 300 néző.
Jv.: Iványi Gábor

Csorna: Ficsor - Fűzi (Veres, 77.,), Németh B., Kelemen (Kovács Z., 36.), Papp R., Tóth A. (Domján, 77.), Ladjánszki, Kerékgyártó, Visy, Csikai (Márton A., 77.), Németh B. (Somogyi, 64.). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Puskás A. II.: Gazdag - Pataki (Halászi-Harsányi, 59.), Fodor, Markgráf (Koch, 46.), Gojkó, Magasföldi, Janyickij, Vékony (Pyshchur, 79.), Demeter (Dymytriiev, 84.), Bohdan, Vajda R. Vezetőedző: Vanczák Vilmos.

Gsz.: Kerékgyártó, 47., ill. Magasföldi, 33., 42., Vékony 72.

Kiállítva: Németh Bence, 92.