Bő negyed óra elteltével már kétgólos bicskei vezetést mutatott az eredményjelző, de nem tört össze a Csorna, sőt több helyzetet is kialakított és igyekezett átvenni a játék irányítását. Az első félidőben Nagy Kevin góljával sikerült szépíteni. A második játékrészben sok energiát mozgósított a Csorna a pontszerzésért, de a 82. percben egy kontra végén Gaszner eldöntötte a 3 pont sorsát.

14. perc Egy jól kijátszott akció végén Varga Szabolcs volt eredményes. (1-0)
17. perc Tajthy 25 méterről lőtt a hosszú felsőbe. (2-0)
28. perc Kombinatív játékot követően Nagy Kevin ugrott ki a védők közül és emelte át Illés kapust. (2-1)
82. perc Bár a játék többet folyt a bicskei kapu előtt, de egy kontrát követően Gaszner maradt üresen a hosszún, és magabiztosan használta ki helyzetét. (3-1)

Horváth Rudolf: - Három meghatározó játékos hiányában megilletődötten kezdtünk, hátrányba kerültünk, viszont felálltunk, vérszemet kaptunk és a harmadik bekapott gólig a döntetlenért mentünk előre, sőt a mérkőzés nagy részében játékbeli fölényt alakítottunk ki. Viszont nem tudjuk átlépni az árnyékunkat idegenbe, egyelőre szimpatikus vesztesek vagyunk. Meg kell tanulni az élcsapatok otthonában is rutinosabban lehozni a döntő szituációkat.


NBIII Észak-Nyugati csoport – 23. forduló
Bicskei TC – Csornai SE 3-1 (2-1)
Bicske, 250 néző
Jv.: Maml Zoltán

Bicske: Illés – Dankó, Száhl, Varga Sz. (Gaszner R. 59.), Sóron, Tajti, Savanya (Szalai D. 46.), Varga B., Fördős (Hirman 46.), Benke (Tischler 46.), Gyurácz (Bozsoki 46.)
Megbízott edző: Király Dávid

Csorna: Ásványi – Somogyi-Bakos, Szabó B., Németh B., Bolla, Nagy K., Tóth A., Füzi, Ladjánszki (Varga B. 85.) , Kovács P. (Szőke 67.) , Vizler (Nagy Á. 79.)
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Gólszerzők: Varga Sz. (14.), Tajti B. (17.), Gaszner R. (82.) ill. Nagy K. (28.)

Hajrá Csorna!