Az MLSZ Regionális Alap Északnyugati csoportjában ősszel a középmezőnyben végzett a csornai U15-ös csapat 1 ponttal lemaradva a Felsőházról. A tavaszi idényben az Alsóházban a dobogó 2. helyére sikerült odaérni 49 rúgott és 22 kapott góllal.

Nagy Szabolcs, edző: - Az eredménynél fontosabb, hogy rengeteget fejlődtek a játékosok a szezon alatt. Labdabirtoklásban célunk volt a mélységi játék, a védekező csapat védővonalainak az átjátszása, a támadások felépítése és a gólszerzés. Labdaszerzésben az ellenfél mélységi játékának a megakadályozása, szélességi játékra kényszerítés, a labdabirtokló csapat játéklehetőségeinek a szűkítése, a labdaszerzés kezdeményezése volt a cél. Az alapelveinket többnyire sikerült betartani. Törekedtünk a rövid passzokra épülő kombinációs játékra. A későbbiekben is szeretnénk minél labdabiztosabb játékosokat képezni, a kezdeményező játékot előtérbe helyezni. Szemléletünk a pozitív gondolkodású játékosok nevelése, az identitástudat kialakítása.  A 4-3-3-as felállást preferáltuk a mérkőzéseken, viszont a legfontosabb dolog nem a játékrendszer, hanem a filozófia. A csornai stílusjegyeket sikerült megértetni a gyerekekkel. Edzéseken olyan gyakorlatokat végeztünk, amelyeknél egyszerre értük el a technikai, taktikai, fizikális és mentális céljainkat is.
Szeretném ha egyénileg és csapat szinten tovább folytatódna a játékosok fejlődése. Az edzéslátogatottság javulásával bízom benne, hogy tudunk még egy lépcsőfokot előre lépni.
Gratulálok a fiúknak! Köszönöm a szülőknek az együttműködést és a támogatást. Jó pihenést kívánok a szünetre!