Nehéz körülmények között, nagyot küzdve 2-1-es győzelemmel, megérdemelten jutott tovább a Csorna a MOL Magyar Kupa 1. fordulójából.

18. percben Tóth Adrián ívelt kapu előterébe, a labdára Németh Balázs csapott le, aki a rövidbe lőtte a vezetést érő találatot. (0-1)

21. percben büntetőhöz jutott a Teskánd, amit Csongár magabiztosan lőtt a jobb alsóba. (1-1)

88.percben Visy parádés ollózó mozdulattal visszaszerezte a vezetést a Csornának, ami egyben a továbbjutást is jelentette!! (2-1)

Németh Szabolcs: - Nehéz körülmények között sikerült megszereznünk a továbbjutást. A mai napon meg kellett küzdenünk a külső körülményekkel – itt gondolok a pályára, időjárásra - ami nagy kihívás elé állította csapatomat. Gratulálok az ellenfelünknek is, mert nagyon lelkesen szívósan és ezen a pályán is sportszerűen próbáltak játszani, de a helyzetek alapján ezen a pályán is megérdemelten jutottunk tovább.

MOL Magyar Kupa 1. forduló
Technoroll Teskánd – Csornai SE 1-2 (1-1)
Jv.: Gaál Ákos

Teskánd: Kiss B. – Kiss P., Búzási, Szökrönyös, Csongár, Bakos, Németh N. (Megyesi 65.), Major (Kiss D. 75.), Bedő, Boronyák, Baráth
Vezetőedző: Deák Ádám

Csorna: Ficsór – Füleki, Bolla, Kelemen, Füzi, Tóth A., Kerékgyártó, Ladjánszki (Csikai 52.), Visy B., Németh Be., Németh Ba. (Márton 60.)
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerzők: Németh Ba. (18.), Visy (88.) ill. Csongár (21.)