Győztes felkészülési mérkőzéssel nyitotta az évet Bognár Zsolt alakulata a Sárvár ellen. A mérkőzés nagy részében a Csorna birtokolta a labdát és akaratát rá tudta erőltetni ellenfelére.

A mérkőzés egyetlen gólját az a Szabó Bence szerezte, aki napokon belül aláírhat és tavasszal már csapatunkat erősítheti. A 14. percben egy bal szélről érkező félmagas labdát szelídített meg, majd bombázta azt a bal felsőbe. A mérkőzés további részében mindenki lehetőséget kapott és bizonyíthatott, hogy tavasszal ott a helye a kezdő csapatban. Következő hazai felkészülési mérkőzését január 28.-án 14 órakor az Ajka együttese ellen vívja csapatunk.



Felkészülési mérkőzés
Csornai SE – Sárvár 1-0 (1-0)


Csorna: Sánta – Litresics, Kelemen, Császár, Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Szabó, Weitner, Serfőző
Cserekék: Lőre, Simon, Kantó, Bősze, Baranyai, Gaál, Sárossy, Fehér, Nagy
Vezetőedző: Bognár Zsolt


Gólszerző: Szabó Bence

Bognár Zsolt: - A mérkőzés elérte a célját, hisz a terhelés volt a lényeg és ezzel a részével maradéktalanul elégedett vagyok! A játékosok kifutották magukat, ami a lényeg volt és emellett láttam szép dolgokat, amire lehet építeni! Voltak hibák is, de ez természetes, hiszen még csak 7 edzésen vagyunk túl, ilyenkor még belefér, de ezeket ki kell és ki is fogjuk javítani! Összességében elégedett vagyok a látottakkal!

 


csornaise.hu Baracskai Ádám